Broccoliboller med ost

Ingredienser (12-16 boller): 150-200 g broccoli 50 g gær 2 1/2 dl A-38 el. tykmælk 1 tsk. salt 1 1/2 dl havregryn ca. 100 g revet ost, gerne mozzarella 3/4 dl olie 1 1/2 dl sesamfrø 1 dl grahamsmel ca. 500 g hvedemel Sådan gør du: Kog broccolibuketterne i letsaltet vand i ca. 10 min.…


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (12-16 boller):
150-200 g broccoli
50 g gær
2 1/2 dl A-38 el. tykmælk
1 tsk. salt
1 1/2 dl havregryn
ca. 100 g revet ost, gerne mozzarella
3/4 dl olie
1 1/2 dl sesamfrø
1 dl grahamsmel
ca. 500 g hvedemel

Sådan gør du:
Kog broccolibuketterne i letsaltet vand i ca. 10 min. Mos dem dernæst med en gaffel. Rør gæren ud i A-38 eller tykmælk og tilsæt salt samt havregryn. Rør det godt igennem og tilsæt ost, olie, sesamfrø, grahamsmel og broccoli. Til-sæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve ca. 1 time. Rul den ud på et bord, og skær den i firkanter. Fold hver firkant diagonalt, så man har en tre- kant og læg dem på en bageplade. Lad bollerne efterhæve i 20 min. og bag dem i ca. 25 min. ved 200º midt i ovnen.

Mest læste artikler