Amerikansk suppe

Illustration: Suzanne Moffat4 pers.2 løg1 fed hvidløgSalt, peber, karry1 ds. hakkede tomater1 stor ds. ferskner1/4 liter madlavningsfløde (red.)1/2 liter grønsagsbouillon150-200 g rejerIcebergsalatTilbehør: italiensk brødSvits karry i margarine eller smør (red.). Halver løgene, og skær dem i skiver. Svits løgene sammen med hakket hvidløg.Tilsæt tomat, fersken skåret i små tern, ferskensaft, fløde og grønsagsbouillon. Bring suppen…


Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

2 løg
1 fed hvidløg
Salt, peber, karry
1 ds. hakkede tomater
1 stor ds. ferskner
1/4 liter madlavningsfløde (red.)
1/2 liter grønsagsbouillon
150-200 g rejer
Icebergsalat

Tilbehør: italiensk brød

Svits karry i margarine eller smør (red.). Halver løgene, og skær dem i skiver. Svits løgene sammen med hakket hvidløg.
Tilsæt tomat, fersken skåret i små tern, ferskensaft, fløde og grønsagsbouillon. Bring suppen i kog, og lad den simre 20-30 min. Smag til med salt, peber og ekstra karry, og kom rejerne i suppen lige inden servering. Snit icebergsalaten, og kom lidt af salaten i taller-kenen, inden suppen hældes i.

Jane Bording, Hjørring

Mest læste artikler