De bedste madtips og opskrifter på lækre retter

Få en masse geniale og uundværlige madtips, hvis du ønsker at blive en bedre kok – eller bare drømmer om at gøre madlavningen lidt sjovere. Du får også massevis af opskrifter på hverdagsretter, desserter og drinks.

Alternativ brug af madvarer

Vidste du, at nogle madvarer kan bruges til meget andet end at blive spist? Se eksempelvis, hvad du kan bruge honning til. Nogle madvarer kan også bruges som rengøringsprodukt – se, hvordan citroner, lime, cola og toastbrød kan bruges i rengøringen. 

Bliv en bedre kok med disse tips

Lær eksempelvis, hvorfor du aldrig skal hælde vandet fra pastaen direkte ud i vasken. Få også en vejledning i at koge det perfekte blødkogte æg, og lær hvordan du kan holde æblet frisk efter det er skrællet og skåret.

Vidste du desuden, at hullet i pastaskeen har en genial funktion? Den kan nemlig bruges til at måle portionstørrelser, så du ikke kommer til at koge for meget spaghetti.

Få massevis af små tricks, der gør din madlavning en tand bedre – uanset om det handler om, at du gerne vil lære at stege den perfekte bøf eller få skære løg som en professionel kok. 

Lær også, hvor længe dine madvarer kan holde sig friske i henholdsvis køleskab og fryser. 

Vidste du desuden, at det mad du siger, har stor påvirkning på din søvn? Få her et overblik over madvarer, der ødelægger din søvn – og madvarer, der hjælper dig med at falde i søvn.

Opskrifter på idényt

Opskrifter på chokoladefondant, rabarberkage, hasselbagte æbler, forret med rejer, mango og avocado. Få også opskriften på chokolademousse med baileys, jordbærtærte og tomatrelish.

Få også de bedste opskrifter til årets højtider; påskefrokosten, juleanden og flæskestegen. Lær at lave flæskesværdet sprødt og perfekt hver gang.

Læs mere Gem
Sortér efter:
Mad
Mad IKEA har gjort det igen. Denne gang er det madlavning, de har gjort nemmere for os, der trætte af de traditionelle opskriftsudformninger....
Mad
Mad Har du brug for en hurtig opskrift på brændte mandler, så finder du her både en opskrift på saltede mandler med kun tre ingredienser bagt...
Mad
Mad Forbered dig selv på at blive afhængig af de brune lækkerbiskner. Vi har samlet de bedste tips til at lave fantastiske brunede kartofler...
Mad
Mad Du tænker sikkert, at bagepapir er et uundværligt redskab til madlavningen, men faktisk bør du undgå det.
Mad
Mad Disse 12 krydderurter kan du dyrke uden at have grønne fingre. Det kræver minimal tid og du skal ikke have fingrene i jord.
Mad
Mad En fryser kan bruges til meget mere, end du aner - kogt ris, bananer, chili. Se, hvad du også roligt kan putte i den.
Mad
Mad Er du blevet lækkersulten, får du her en nem opskrift på blåbærmuffins.
Mad
Mad Hvorfor kun bruge dit vaffeljern til vafler? Lad det ikke samle støv i skabet. Det kan uden videre bruges til disse 7 retter og lækkerier....
Mad
Mad Du vil aldrig døje med brune æbler, når du har lært dette smarte æble-trick.
Mad
Mad Avocado smager dejligt og er tilmed utroligt sundt. Men hvad gør du, når du ikke kan nå at spise al den lækre frugt, inden den bliver...
Mad
Mad Fristelsen fra chips, sodavand og bacon kan være svær at modstå, og det kan være endnu sværere at stoppe, når vi først er gået i gang....
Mad
Mad Det er ikke nemt. Kan du nøjes med at skære muggen fra, eller skal du smide maden ud omgående?
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.