De bedste madtips og opskrifter på lækre retter

Få en masse geniale og uundværlige madtips, hvis du ønsker at blive en bedre kok – eller bare drømmer om at gøre madlavningen lidt sjovere. Du får også massevis af opskrifter på hverdagsretter, desserter og drinks.

Alternativ brug af madvarer

Vidste du, at nogle madvarer kan bruges til meget andet end at blive spist? Se eksempelvis, hvad du kan bruge honning til. Nogle madvarer kan også bruges som rengøringsprodukt – se, hvordan citroner, lime, cola og toastbrød kan bruges i rengøringen. 

Bliv en bedre kok med disse tips

Lær eksempelvis, hvorfor du aldrig skal hælde vandet fra pastaen direkte ud i vasken. Få også en vejledning i at koge det perfekte blødkogte æg, og lær hvordan du kan holde æblet frisk efter det er skrællet og skåret.

Vidste du desuden, at hullet i pastaskeen har en genial funktion? Den kan nemlig bruges til at måle portionstørrelser, så du ikke kommer til at koge for meget spaghetti.

Få massevis af små tricks, der gør din madlavning en tand bedre – uanset om det handler om, at du gerne vil lære at stege den perfekte bøf eller få skære løg som en professionel kok. 

Lær også, hvor længe dine madvarer kan holde sig friske i henholdsvis køleskab og fryser. 

Vidste du desuden, at det mad du siger, har stor påvirkning på din søvn? Få her et overblik over madvarer, der ødelægger din søvn – og madvarer, der hjælper dig med at falde i søvn.

Opskrifter på idényt

Opskrifter på chokoladefondant, rabarberkage, hasselbagte æbler, forret med rejer, mango og avocado. Få også opskriften på chokolademousse med baileys, jordbærtærte og tomatrelish.

Få også de bedste opskrifter til årets højtider; påskefrokosten, juleanden og flæskestegen. Lær at lave flæskesværdet sprødt og perfekt hver gang.

Læs mere Gem
Sortér efter:
Mad
Mad Her får du opskriften på en traditionel kalveculotte med efterårets lækre rodfrugter.
Mad
Mad Her finder du opskriften på lækre, sprøde cantuccini – perfekte småkager til kaffen!
Mad
Mad Her finder du opskriften på hvordan du bager et koldhævet, rustikt fuldkornsbrød. Billigt, nemt og utroligt lækkert!
Mad
Mad Det er en lækker snack, men desværre er den sundhedsskadelig især for børn.
Mad
Mad En porchetta er luksus i hverdagen – dog uden at vælte økonomien. Her finder du den lækreste opskrift på porchetta serveret med tomatsauce...
Mad
Mad Vi har alle hørt myter om, at for mange kopper kaffe er usundt, superfoods gør os raske og gluten er dårligt for maven. Men hvad er egentl...
Mad
Mad Ny forskning bekræfter, at de mennesker, der spiser økologisk, generelt lever sundere, end de mennesker, der ikke spiser økologisk.
Mad
Mad Det er ikke alle nødder, der er lige sunde – tværtimod. Læs med og find ud af hvilke nødder, der kan indeholde kræftfremkaldende svampegif...
Mad
Mad Der er gode nyheder til alle chokoladeelskere! Ikke nok med at chokolade smager fantastisk, så viser en række studier faktisk også, at...
Mad
Mad Ingefærshots indeholder en masse gode ingredienser, der styrker dit immunforsvar. Idényt giver dig den perfekte opskift på hurtig og...
Mad
Mad Uanset om du køber hele bønner som du selv kværner eller formalet kaffe kan man opleve, at kaffen ændrer smag før man er halvvejs igennem...
Mad
Mad Den første tirsdag efter fastelavn er det pandekagedag - også kendt som hvide tirsdag. Traditionelt skulle der spises godt og fedt på...
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.