Gaveguide: Fars Dag

Øvrigt

Alle fædre bør forkæles på Fars Dag - men hvad skal han have? Vi har samlet 15 bud på gaver til din far.

 • Mænd & biler

  Hvad siger din far med sin bil - og hvad siger bilen om ham? Mænd og biler hører sammen, så vi er sikre på, at din far ville blive glad for denne bog: "Mænd & biler" af Christian Grau. Kan købes hos saxo.com til 299 kroner.

   

 • Lækkert skohorn

  Hjælp din far med at få skoene på! Skohorn med magnetisk ophæng - fås i flere forskellige farver. Længden måler 71,3 cm. 239 kroner fra Normann Copenhagen.

 • Til handymanden

  Giv en opgradering til din fars værktøjskasse med dette lækre målebånd i et etui af læder. Målebåndet måler op til 3 meter. 130 kroner fra Ørskov.

 • Lidt til barskabet

  Forkæl din far med en verdens bedste rom. Ron Zacapa 23 års Solera er en sød rom med et snert af vanilje. Set til 499 kroner hos mixmeister.dk.

 • Kreditkortholder

  Stilren og enkelt kortholder til din fars kreditkort. Denne er fra Georg Jensen og koster 219 kroner.

 • Hjælp far med at hjælpe mor

  Giv din far et kærligt skub ved at forære ham Danmarks mest støjsvage støvsuger: GL-80 In'genius fra Bosch. Prisen er 2890 kroner.

 • Tyvstart sommeren

  Forkæl din far med med en grill, så han kan tyvstarte sommeren. Denne transportable grill kan tages med på stranden eller i skoven. Prisen er 999 kroner fra Eva Solo.

 • Til gastromanden

  Er din far glad for at lave mad? Forkæl ham med denne luksus kniv fra Zwilling. Kniven måler 20 cm og koster ca. 750 kroner.

 • Klar til ølsmagning

  Med disse sjove glas er din far udstyret til at holde ølsmagning for sine venner. 269 kroner fra Sagaform.

 • Lidt mere til gastromanden

  En sifonflaske er en ideel gaveide til din far, hvis han går op i mad og altid har fokus på den sidste finish. ISI Professionel sifonflaske 1/2 liter, 745 kroner fra Molekymi.

 • Til fars vin

  Forlæng levetiden på vinen med denne "Blace Vacuum Pump" fra Menu. Prisen er 199 kroner.

 • Hvis din far virkelig skal forkæles...

  Gør sommerens havearbejde lettere for din far ved at forkæles ham med en robotplæneklipper. Denne "Autoclip 223" fra Stiga koster 9995 kroner.

   

 • Ølabonnement

  Forkæl din far med et ølabonnement fra Boxbeers. Med dette abonnement får han leveret en kasse med nye øloverraskelser måneds- eller kvartalvis. Pris fra 169 kroner.

 • Naturlig røg

  Med en håndholdt madryger har din far mulighed for nemt at give maden prikken over i'et. Brug den til eksempelvis østers, marens eller fisk. Denne hedder "The Smoking Gun" fra PolyScience. Prisen er 649 kroner og kan købes hos Molekymi.

 • Det bedste til gør-det-selv-manden

  Er din far en gør-det-selv-mand, som nyder at ordne tingene selv? Denne Akku Slagboremaskine "PSB 18 V Li-Ion" fra Bosch er en af de bedste af sin art. Set til 1399 kroner i Silvan.

Se alt indhold
27. maj 2015
Mere om Øvrigt

Simpelt trick kan hjælpe dig med at falde i søvn

Øvrigt Det kan være rigtig frustrerende at ligge lysvågen en sen aften – især hvis du skal tidligt op næste morgen. Men heldigvis er hjælpen nær! Et nyt amerikansk studie har muligvis knækket koden til, hvordan du kan forbedre din nattesøvn. 

Sådan undgår du at blive ramt af influenza

Øvrigt Dit immunforsvar er din krops bedste og eneste værn mod bakterier og vira. idényt har derfor samlet 6 gode tips til, hvordan du giver dit...

5 ting du IKKE må gøre, når du vågner op midt om natten

Øvrigt Du har helt sikkert prøvet at vågne midt om natten, og ikke kunne falde i søvn igen. Det er utrolig frustrerende ­– især hvis du skal tidlig...

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan får du mere tid i hverdagen

Øvrigt Føler du, at hverdagen er et langt maratonløb? Se, hvordan du bruger mindre tid på huset og får mere tid til alt det sjove.

4 grunde til at du ALDRIG bør springe morgenmaden over

Øvrigt Hvis du har tendens til at springe morgenmaden over, kan det være en god ide at læse med. Undersøgelser viser nemlig, at det kan være direkt...

Derfor bør du ALDRIG spise på helt tom mave

Øvrigt Forsøger du at leve sundt? Eller forsøger du måske endda at tabe dig? Så bør du virkelig undgå at spise på helt tom mave. Læs med og find...

Så meget kan du spare ved at genbruge dine indkøbsposer

Øvrigt Du mener måske allerede, at du genbruger dine bæreposer optimalt ved at give dem fornyet formål som skraldeposer efter dine indkøb, men det er faktisk hverken specielt miljøvenligt eller godt for din pengepung. 

9 ting i soveværelset, som ødelægger din søvn

Øvrigt Det er hverken nyt eller overraskende, at din smartphone kan ødelægge din nattesøvn, men er du opmærksom på andre ting i dit soveværelse,...

Havets dræbersnegl erobrer Østersøen

Øvrigt Vandene omkring Danmark har fået deres egen dræbersnegl. Den lille sortehavsfisk, Kutlingen, breder sig med lynets hast rundt omkring i...

Kaffegrums kan løse dine hverdags-problemer

Øvrigt Oftest havner kaffegrums i skraldespanden, når kaffen er brygget. Men vidste du, at det tørre grums faktisk kan gøre gavn og bruges til mange forskellige ting? Læs disse 10 tips, så vil du aldrig mere smide din kaffegrums ud. 

Sådan kan du (også) bruge bananer

Øvrigt Bananer kan bruges til meget andet end blot at spise. Vidste du eksempelvis, at bananer er supergode som gødning, og at en bananskræl kan...

Giv dit loppefund længere levetid

Øvrigt Du kan finde alverdens skønne ting på loppemarkeder, men som regel kan de være en andelse slidte. Vi guider dig til, hvordan du kan vedligeh...

Sådan sælger du på loppemarked

Øvrigt Trænger du til at få ryddet op i gemmerne? Måske så der kan være plads til lidt nyt? Findes der en bedre mulighed end loppemarked? Få de bedste tips til, hvordan du sælger på loppemarked.

Danmarks bedste loppemarkeder

Øvrigt Sommeren er over os, og sæsonen for loppemarkeder er for alvor begyndt. Vi har samlet de bedste loppemarkeder i Danmark.

Slå ungerne i dåsekast

Øvrigt Sommerhalvåret er perfekt til leg i haven. Se her, hvordan du kan lave dit eget dåsekast-spil.