Rejer i Hvidløg og andre opskrifter fra Spise med Price sæson 2

Bøger

"Rigeligt med smør" er brødrene Prices motto i køkkenet. "Rigeligt med hvidløg" kunne være et andet. Alle opskrifterne fra sæson 2 er nu samlet i en lækker og underholdende kogebog. Her er opskriften på Rejser i Hvidløg.

Gambas al ajillo - eller rejer i hvidløg er en opskrift, der nemt får tænderne til at løbe i vand.
Gambas al ajillo - eller rejer i hvidløg er en opskrift, der nemt får tænderne til at løbe i vand.

Rigeligt hvidløg - og rejer

Rigeligt med smør, men også rigeligt med hvidløg. Brødrene Price dedikerede et helt program til hvidløg i sæson 2 af tv-programmerne. Der blev serveret kylling med 50 fed hvidløg, rejer i hvidløg og sågar en hvidløgsis i det program.
Alle disse opskrifter er samlet i en kogebog, som ligeledes indeholder flotte desserter, skaldyr en masse og mad, som vor mormor lavede den. Her er opskriften på Rejer i Hvidløg

Gambas al ajillo (Rejer i Hvidløg)

Til 4 personer

1 stor pose rå tigerrejer
1 bundt bredbladet persille
Tørret chili efter smag
ca. 20 fed hvidløg
2 dl olivenolie
Evt. en klump smør

Sådan gør du

Pil skallerne af rejerne. Hak persillen groft. Pil ufattelige mængder hvidløgsfed, og skær dem i tynde skiver.

Varm olien op i en pande, til den er meget varm. Kom hvidløgene ved, og steg dem et øjeblik, til de lige begynder at tage lidt farve. Kom tørrede chiliflager ved og derpå rejerne, som steges, til de er smukt lyserøde. Kom persillen ved, og sving evt. en lille klump smør i til sidst. Smag til med salt, og servér dine Rejer i Hvidløg øjeblikkeligt, mens den er rygende varm.

Godt brød til at svuppe hvidløgsolien op med er nødvendigt. Og spandevis af kold hvidvin.

Spise med Price sæson 2 af Adam og James Price, Lindhardt og Ringhof, 176 sider, 300 kroner.
29 oktober 2010
0

Bonderøven guider dig til selvforsyning og det enkle liv

Frank Erichsen, nok bedre kendt som bonderøven fra DR’s programmer af samme navn, har udgivet andet bind om det enkle liv med udgangspunkt...

0

Rig på rester - sådan bruger du gårsdagens madrester

Vores madrester fra i dag bliver til guld i morgen. "Rig på rester" er en kogebog, som er skrevet af Tina Sheftelowitz og giver idéer til,...

0

Find spiselige bær og urter i naturen - ny bog guider dig

Hvis du kunne tænke dig at tage en tur ud i det blå og vende tilbage med velsmagende bær og urter til brug i køkkenet, er der gode råd og...

2

Dyrk din egen mad - ny havebog giver dig inspiration

Forfatter Signe Wenneberg har udgivet bogen “Spis din have”. Med den vil hun gøre det nemt at dyrke lokal og bæredygtig mad - til gavn for...

0

Spar mad og penge med Jamie Olivers "Spar med Jamie"

I den seneste af Jamie Olivers kogebøger sætter han fokus på madspild, og hvordan vi mindsker det i hjemmet. I ”Spar med Jamie” er der...

2

Ny bog giver dig sunde opskrifter på søde sager

I sin nye bog giver kageelskeren Nana Frolov Christensen dig masser af lækre søde sager, som samtidig er forholdsvis sunde og mange af dem...

0

Spis grønt hele ugen - få opskriften på en lækker vintersuppe

Ønsker du at spise flere grøntsager i hverdagen, så kan du finde inspiration i kogebogen "Spis grønt hele ugen" af Alice Hart. Prøv blandt...

0

THAItapas - kogebog med tapas-retter inspireret fra det thailandske...

I kogebogen, THAItapas, har Hanne Holm samlet en række thai-inspireret tapas-retter, hvor hovedingredienserne er grøntsager, fisk, skaldyr,...

0

Hjemmelavet - opskriftsbog med specialiteter, du nemt selv kan lave

En opskriftsbog fyldt med specialiteter, som du sikkert per automatik plejer at købe i supermarkedet. Men det er nu blevet nemmere at tilber...

0

Ny havetrend: Plant køkkenhaven i halmballer

En køkkenhave kræver ikke nødvendigvis jord. I stedet kan du plante dine grøntsager direkte i halmballer og undgå ukrudt. Ny bog giver dig...

0

Gå i køkkenet med den erfarne kok Mikkel Karstad

"SPIS" er ganske enkelt titlen på den nye kogebog fra kokken Mikkel Karstad, som er særdeles kendt i restaurantverdenen, hvor han bl.a. har...

1

Timm Vladimir giver dig sine bedste opskrifter

Timm Vladimir har lavet mad lige siden, han var med sin mor i køkkenet som barn. Nu har han lavet en kogebog med klassiske opskrifter med...

0

God guide til vedligeholdelse og ombygning af parcelhuset

Parcelhusene udgør over en fjerdedel af alle bygninger i Danmark. Rigtig mange danskere bor altså i denne type hus - uanset om de selv...

5

Karolines Køkken er blevet 50 år og udgiver jubilæumskogebog

Det begyndte i en kælder i Aarhus i 1962. Nu er Karolines Køkken nået en alder af 50 år, og det fejrer Arla med en jubilæumskogebog, der...

1

Hibiscus - ny bog tager dig med ind i en hel verden af hibiscus

Hibiscus er meget mere end en potteplante. Ny bog giver dig opskrifter og inspiration. Få opskriften på vandbakkelser med hibiscus-skum, og...

betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.