Omelet-ruller med laks

Mad/Opskrifter

Lav en anderledes lakseforret til dine gæster.


Foto: Marianne BjerreIngredienser (4-6 pers.):
3 æg
1⁄2 dl kaffefløde
Salt, peber
Smør til stegning
1 lille bæger cremefraiche 38%
300 g røget laks i skiver
1 hakket rødløg
1 bdt. purløg
1 pose spæde blandede salater

Tilbehør: Baguette

Tilberedning:
Pisk æg, fløde, salt og peber sammen. Bag to tynde omeletter på en slip let-pande og læg dem på et stykke bagepapir. Smør omeletterne med cremefraiche og læg lakseskiverne ovenpå så hele omeletten er dækket.
Drys med rødløg og klippet purløg og rul dem sammen til roulader. Pak bagepapiret stramt omkring og læg dem i køleskabet indtil servering, mindst 30 min.
Skær rouladerne i tykke skiver og server pyntet med lidt salat, løgringe og lunt brød.

21 februar 2008

0 Comment

0

Rejesuppe

Illustration: Suzanne Moffat4 pers.2 spsk. karry1 spsk. olie1 æble2 fed hvidløg1 løg1 dåse hakkede tomater12 liter bouillon1 dusk løvstikke1...

0

Hvidløgssuppe

Ingredienser (4 pers.):4 hele hvidløg i fed1 l hønsebouillon250 g skrælledekartofler2 timiankviste1 kvist rosmarin3 spsk. flødeost4 skiver...

0

Rabarberkage

(6-8 pers.)500 g rabarber i snitter á 2 cmca. 100 g sukker1 stang vanilje50 g hakkede mandler50 g hvedemel125 g kokosmel1 knivspids bagepulv...

0

Græskarsuppe med strejf af ingefær

Lækker græskarsuppe, der kan tilberedes på cirka en halv time.

0

Tjek varmeanlægget

Er husets varmeanlæg klar til den snarlige fyringssæson? Tjek, at trykmålerens viser i varmeanlægget er i normalområdet. Hvis det er for...

0

Sommerblomster i krukke

Nu er risikoen for nattefrost overstået for denne gang, og dermed er det blevet tid til at fylde krukkerne med sommerblomster. Hvis du...

0

Unghane-frikasse

Frikasse er blevet serveret på de fleste middagsborde - prøv at tilberede den med unghane.

0

Krebinetter og kartoffelsalat med ramsløg

idényts madskribent har givet den traditionelle krebinette et ansigtsløft.

0

Små fiskefrikadeller med 2 slags laks

Laksefrikadeller er et rent hit til både grønt og brødet.

0

Kylling i gryde

Tilbered en lækker og mør kylling i gryde.

0

Lammegryde med druer

Lam hører påsken til - hvad med at tilsætte druer i gryden i år.

0

Chokoladetrøffeltoppe

Katrine Klinkens børnekogebøger er nu samlet i én bog, som både byder på klassiske retter, børnevenligt bagværk og opskrifter på slik....

0

Bagekartofler i forklædning

Ingredienser (2-4 pers.): 4 store bagekartofler 1 bæger hvidløgsost (ca. 100 g) 150 g skinke i strimler Salt og peber 75 g revet ost Sådan...

0

Russisk hakkebøf

Ingredienser (4 pers.):500 g hk. oksekød 1 løg 1 1/2 dl hakkede, syltede rødbeder 1 dl hakket persille 3 spsk. hakkede kapers 2 æg 1⁄2 dl...

0

Eksotisk torsk

Portioner: 4 600 g torskefilet, 1 ds. kokosmælk, 1 lille hel ingefær, 1 limefrugt (brug evt. citron, hvis limefrugt ikke fås, red.), 1 rød...