Omelet-ruller med laks

Mad/Opskrifter

Lav en anderledes lakseforret til dine gæster.


Foto: Marianne BjerreIngredienser (4-6 pers.):
3 æg
1⁄2 dl kaffefløde
Salt, peber
Smør til stegning
1 lille bæger cremefraiche 38%
300 g røget laks i skiver
1 hakket rødløg
1 bdt. purløg
1 pose spæde blandede salater

Tilbehør: Baguette

Tilberedning:
Pisk æg, fløde, salt og peber sammen. Bag to tynde omeletter på en slip let-pande og læg dem på et stykke bagepapir. Smør omeletterne med cremefraiche og læg lakseskiverne ovenpå så hele omeletten er dækket.
Drys med rødløg og klippet purløg og rul dem sammen til roulader. Pak bagepapiret stramt omkring og læg dem i køleskabet indtil servering, mindst 30 min.
Skær rouladerne i tykke skiver og server pyntet med lidt salat, løgringe og lunt brød.

21 februar 2008

0 Comment

0

Rejesuppe

Illustration: Suzanne Moffat4 pers.2 spsk. karry1 spsk. olie1 æble2 fed hvidløg1 løg1 dåse hakkede tomater12 liter bouillon1 dusk løvstikke1...

0

Hvidløgssuppe

Ingredienser (4 pers.):4 hele hvidløg i fed1 l hønsebouillon250 g skrælledekartofler2 timiankviste1 kvist rosmarin3 spsk. flødeost4 skiver...

0

Rabarberkage

(6-8 pers.)500 g rabarber i snitter á 2 cmca. 100 g sukker1 stang vanilje50 g hakkede mandler50 g hvedemel125 g kokosmel1 knivspids bagepulv...

0

Rødfisk på grøntsagsbund

Ingredienser (4 pers.): 500 g rødfiskefilet 1-2 porrer (200 g) 1 persillerod (100 g) 1-2 gulerødder (125 g) Salt peber 50 g smør Sådan gør...

0

Indisk kylling i krydret sauce

Ingredienser (4 pers.):5-6 hele kyllingelår2 store hakkede løg2 fed knust hvidløg2 cm friskrevet ingefær1⁄2 dl olie1 bdt. frisk koriander1⁄...

0

Lam med bagte kartofler

(4 pers.)1 kg lammekød i ternolivenolie/smør1 ds flåede tomaterbalsamico1 rød peberfrugt250 g østershatte2 porrer2 rødløg3 fed hvidløg1...

1

Fiskeruller i baconsvøb

Illustration: Suzanne Moffat4 pers.4-6 torskefileter eller store rødspættefileter1 løgDild4-6 skiver bacon250 g champignon2 dl piskefløde100...

0

Linse-gulerodssuppe

6-8 personer 1 kg gulerødder 1 løg 1/2 selleriknold 200 g røde linser 1 1/2 l grønsagsbouillon 2 dl kaffefløde salt, peber, timian Tilbehør...

0

Sommergryde

(4 pers.) 400 g kalkunbryst 2 spsk. + 2 tsk. maizena 1 tsk. salt sort peber 2 sommercourgetter, gerne en grøn og en gul 2 tomater 200 g...

0

Grillede kyllingespyd og salat med tomat og citron

(4 pers.) 500-600 g kyllingebryst 1-2 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie 2 slags salat, fx lollo rosa og rucola 4 tomater 1 tsk. revet citronsk...

0

Pestobagt torsk på kartoffelbund

3/4 kg torskefilet 1/2 kg skrællede kartofler olivenolie salt, peber 2 spsk. grøn pesto 16 halverede cherrytomater 3 spsk. grøn pesto 2...

0

Tomatsuppe med pasta

2 store hakkede løg 1-2 spsk. olie 2 ds. hakkede flåede tomater 3/4 l grønsagsbouillon 1-2 dl piskefløde 1 tsk. basilikum salt og peber...

0

Cremet porresuppe med sprød parmaskinke

500 g skrællede kartofler 250 g skrællet knoldselleri 1 liter kyllingefond blade fra 2 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret timian 2 dl...

0

Karrysuppe med lam og kikærter

100 g tørrede kikærter 300 g lammekød i små tern 1-2 spsk. hot currypaste olie 2 hakkede løg 1 lille aubergine 1 lille squash 1 ds. flåede...

0

Kyllingespyd

Marinade: 1,6 dl sojasauce 6 cl sød sherry 1 spsk. farin 1/2 tsk frisk revet ingefær 1 stort fed finthakket hvidløg Saften af 1 citron 1/2...