Hvidløgssuppe

Her er opskriften på en cremet hvidløgssuppe med kartofler, rosmarin, timian og flødeost.

Opskrift på cremet og lækker hvidløgssuppe

Det skal du bruge:

Antal: 4 personer

  • 4 hele hvidløg i fed
  • 1 l hønsebouillon
  • 250 g skrællede kartofler
  • 2 timiankviste
  • 1 kvist rosmarin
  • 3 spsk. flødeost
  • 4 skiver brød

Sådan gør du:

  1. Pil hvidløgsfeddene og kog dem i 1 liter vand.
  2. Hæld vandet fra og hæld koldt vand over. Gentag processen tre gange.
  3. Kog herefter hvidløgsfeddene i bouillon med kartofler, timian og rosmarin i ca. 20 min.
  4. Kassér krydderikvistene. Blend suppen med flødeost, til den er glat og cremet.
  5. Si suppen tilbage i gryden og varm den igennem.
  6. Rist brødet og server!

Mest læste artikler