Ovnbagte rodfrugter

Illustration: Suzanne Moffat


4-6 pers.

Ca. 600 g skrællede rodfrugter
fx persillerod, pastinak, gulerod, kartofler, selleri
1 løg
1-2 fed hvidløg
1 spsk. olie
Salt, peber

Krydderurter efter ønske, prøv eventuelt med frisk basilikum Skær rodfrugterne i tern, som ikke er alt for store, og bland dem med løg, som er skåret i smalle både, samt hakket hvidløg.
Kom grønsagerne i en stegepose sammen med lidt god olie, salt, peber og de krydderurter, du kunne tænke dig. Luk posen, og bag grøntsagerne i ovnen ved 200° C i 25-30 minutter.

Grethe Johansen, Struer
6. november 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.