Usædvanlige venskaber mellem dyr

Øvrige kæledyr

Rigtige venskaber er betingelsesløse og livslange. Men venskaber mellem rovdyr og pattedyr kan være problematiske – men det ved disse dyrevenner bare ikke.

Naturen dikterer at de bør fjerner - men disse dyr er ligeglade!
Naturen dikterer at de bør fjerner - men disse dyr er ligeglade! Foto: istockphoto

Venskaber er ikke kun en mennesketing eller racebestemt. Disse dyrevenner er usædvanlige, opsigtvækkende og vil få dit hjerte til at smelte.

Kan en gravhund og en løve virkelig være venner?

Elefanten Bubbles og labradoren Bella

Størrelse betyder ingenting og er ingen hindring, når hunden, Bella, og den afrikanske hunelefant, Bubbles, leger sammen.

Foto: Barry Bland

Giraffen Bea og strudsen Wilma

Bea og Wilma blev hurtigt bedste venner, efter de kom i samme bur i Busch Gardens. 

Foto: PA

Læs også: Hvad skal jeg vide, før jeg køber kanin?

Hunden Tinni og ræven Sniffer

Det ligner og lyder næsten, som en tegnefilm vi alle kender. Vi håber dette venskab ender lykkeligt! 

Foto: Torgeir Berge

Hunden Torque og uglen Shrek 

Hunden, Torque, adopterede uglen, Shrek, da den kun var 6 uger gammel. Siden da har de været uadskillelig. 

Foto: Solent News and Photos

Labradoren Fred og ællingen Dennis

Ællingen Dennis mistede sin mor, som helt lille. Heldigvis reddede hunden, Fred, og sin ejer den lille forældreløse ælling. I dag er de bedste venner. 

Foto: SWNS

Læs også: Dette skal du vide, inden du anskaffer dig en kanin

Hundhvalpene og kylling Mabel

Hundehvalpene var syge og svage, og aflivningen var planlagt. Men så tog kyllingen, Mabel, hundehvalpene under sine vinger (bogstaveligt talt), og fik dem på rette fod igen.

Foto: Anita Maric

Gravhunden Milo og løven Bonedigger

Som ung led løven af en alvorlig knogle sygdom. Men under sin sygdom tog gravhunden, Milo, sig af den lille løve. Meget er sket siden, men venskabet står intakt. 

Foto: Barcroft USA

Læs også: 14 interessante ting du sikkert ikke vidste om hamstere

Ræven og katten

Vi kender desværre ikke navnene på dette skønne makkerpar, men søde er de! De blev først opdaget af en lokal fisker, som heldigvis var hurtig og fik taget dette skønne billede.  

Foto: imgur.com

Tigeren Shere Khan, bjørnen Baloo and løven Leo

Denne historie er virkelig rørerende. Løven, tigeren og bjørnen blev alle tre reddet fra et menneske, som ikke behandlede dem godt. I dag bor vennerne i samme bur og gør alt sammen. Bjørnen og tigeren er selvfølgelig opkaldt efter de skønne figurer i Jungle Bogen. 

Foto: Barcroft Media

Vildsvinet Mani og hunden Candy 

Familien Dahlhaus fandt på deres tur i skoven en lille vildsvinunge, som var helt alene og kold. Familien tog det lille vildsvin med hjem og præsenterede den for deres hundehvalp, Candy. Resten af historien kan du næsten gætte selv.. 

Foto: spiegel.de

Geparden Kasi og hunden Mtani

Dette sjove makkerpar voksede op sammen og er i dag tætte venner. Deres ejer bruger dem til fremvisning og undervisning til stor glæde for mange børn. 

Foto: Busch Gardens Tampa

Haren og hjorten 

Det er ikke kun i fangenskab at venskaber udvikles. I den vilde natur kan vi også finde usædvanlige venskaber. Vi kan ikke lade være med at tænke på filmklassikeren Bambi, hvor kaninen og hjorten også er bedste venner. 

Foto: Tanja Askani

Orangutangen Suryia og hunden Roscoe 

Orangutangen Suryia lever i et dyrereservat i USA, hvor hunden Roscoe ofte kommer på besøg. Når de er sammen, elsker de at svømme og boltre sig i vand. 

Grand danois'en Kate og hjorten Pippin

Hunden og hjorten voksede op i samme hjem og delte alt sammen. Men da Pippin blev ældre, flyttede hun ud i skoven og fik sine egne unger. Hun kommer dog ofte på besøg til stor fornøjelse for hunden, Kate. 

Foto: Isobel Springett

Chimpansen Anjana og tigerungerne

De sjældne tigerunger mistede deres mor efter en voldsomt orkan ramte den zoologiske have. Chimpansen Anjana, fra samme zoo, er heldivis en kærlig chimpanse, og tog straks de stakkels tigerunger til sig.

Foto: Bary Bland

Kilde: Bored Panda

1 april 2016
0

Sådan fanger du kaninen i løbegården

En del oplever problemer med at fange kaninen, når den først er sat ind i løbegården. Se her, hvordan du nemmest fanger den igen.

0

Hvilke kæledyr må du begrave i din have?

Ønsker du at begrave dit kæledyr i haven, er det muligvis tilladt. Det afhænger dog både af størrelsen og af typen af selskabsdyr. Se regler...

0

Det skal du vide om den farlige kaninsygdom VHD

Den farlige kaninsygdom VHD er i udbrud. Kaninudstillinger aflyses, og dyrlæger er flere steder i landet løbet tør for den vaccine, der kan...

0

Disse 6 blomster må du gerne give din kanin

Din kanin må gerne spise nogle af havens blomster, uden at tage skade. Se her, hvilke 6 blomster din kanin kan spise.

0

14 interessante ting du sikkert ikke vidste om hamstere

Læs her 14 overraskende facts om det lille, pelsede kæledyr.

0

Kæledyr der egner sig godt til lejligheder

Her får du eksempler på nogle dyr, der kan egne sig godt som kæledyr for dig, der bor på i lejlighed.

0

Hvad skal jeg vide, før jeg køber kanin?

Vi nærmer os forår, en tid, hvor mange mennesker overvejer at anskaffe sig en kanin. Det er sikkert også nu, at du, der overvejer at købe...

0

Sig hej til Huff!

Huff er et afrikansk pygmæ-pindsvin, som blev reddet af en dyreelsker i Utah. Nu 'redder' den lille fyr mennesker verden over i kraft af...

0

10 alternative kæledyr

Se her en liste over 10 alternative kæledyr, folk holder rundt omkring i verden.

0

Sådan hjælper du din udendørs kanin gennem vinterkulden

Er du usikker på, om udekaninen klarer frosten, og hvad du kan gøre for at hjælpe den gennem vinteren? Så er der hjælp at hente. Få her 5...

0

Ved du, hvor mange år du kan forvente at have glæde af dit kæledyr?

Tænker du også nogle gange over, hvor gammelt dit kæledyr egentlig kan blive? I så fald er du ikke den eneste! Vi har fundet svarene, og er...

0

Dette skal du vide, inden du anskaffer dig en kanin

Plager børnene om at få en kanin eller drømmer du selv om en sød en af slagsen, skal du tage disse overvejelser med i din beslutning.

0

4 små kaninracer, du bør kende, før du køber kanin

Når man har besluttet sig for at anskaffe sig en kanin, opstår spørgsmålet naturligt, hvilken kanin man skal købe. Skal den være lille...

0

Slip kaninen løs i stuen

Hvorfor ikke lukke kaninburet op og lade kaninen hoppe frit rundt i stuen? Se her, hvad du skal være opmærksom på, hvis du slipper din...

0

Sådan gør du din kanin ekstra glad

Mange har oplevet at købe ting til ens kanin, som man glad giver kaninen. Kaninen undersøger da også nysgerrigt tingen, men mister hurtigt...