Hvidkålssalat med tyttebær

Illustrationer: Suzanne Moffat

Illustration: Suzane Moffat
4 pers.

5 dl fintsnittet hvidkål
50 g valnødder, halvdelen
gemmes til pynt
2 æbler i tern
Dressing:
1 1⁄2 dl piskefløde
1-2 spsk. citronsaft
Ca. 2 spsk. tyttebærsyltetøj

Kål, grofthakkede valnødder og æbler blandes. Fløden piskes stiv og blandes/smages til med citronsaft samt tyttebærsyltetøj.

Bland salaten i dressingen lige inden servering, og pynt med valnødder. Salaten er særdeles velegnet til vildt, men smager også godt til kalkun og forloren hare.

Karen Bank, Brædstrup

03 februar 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.