Nyt til hus og have i april

Nyt til hus/ Nyt til have

I april måneds nyt til hus og have er der af gode grunde mange spændende nyheder til haven - nu går havesæsonen for alvor i gang. Du kan bl.a. få blå havestole, gødning, en foldbar vandkande eller en nem grill, du kan bruge i på terrassebordet, i haven eller på stranden.

 

Foldbar vandkande

Foto: Thuesen JensenColapz er sidste nyt inden for vandkander. Smart, nem og fylder minimalt. Har tud og spreder og rummer 9 l. Thuesen Jensen har den til ca. 350 kr.

 

 

 

Strygejern uden ledning

Foto: TefalNu er det slut med ledninger, der krøller tøjet, når du stryger. Det ledningsløse strygejern Freemove fra Tefal er også praktisk og energibesparende. Set til ca. 1.000 kr.

 

Læs også: Sådan fjerner du mos fra din græsplæne

Gel mod ukrudt

Foto: RoundupPåfør et strejf af gelé fra den nemme Roundup dispenser, og du målretter indsatsen mod ukrudtet i din have. Det aktive stof trænger ned i rødderne, og planten dør helt i løbet af et par uger. God til bede og krukker, hvor det kan være svært at undgå de øvrige planter. Roundup Gel koster ca. 180 kr.

Knæpude til havearbejdet, affaldssamler/skærebræt, blomstersnitter
#br

 

Beskyt knæene med knæpude

Foto: Thuesen JensenJolly fra Thuesen Jensen hjælper dig, når du er i haven. Knæpudens anatomiske udformning er behagelig at ligge på og isolerer samtidig. Prisen er ca. 270 kr.


 

Samler affaldet

Foto: Brix DesignLæg Sinkstation i bunden af vasken, så bliver grøntsagsskrællerne opsamlet. Kan også bruges som skærebræt. Set hos Brix Design til ca. 130 kr.


Læs også: Kap- og geringssaven med savbord i aluminium

Det rette snit

Foto: HamonoyaFlower Power fra Hamonoya laver et perfekt snit på de afskårne blomster, uden at du skærer dig i fingrene. Prisen er ca. 40 kr.


Ny gødning, blå sommerstol og tørt hus med Drymat
#br

Ny gødning

Foto: BionutriaNutri-Cid giver mulighed for at reducere brugen af pesticider og svampemidler. BioNutria har udviklet den flydende gødning, der både gøder og modvirker svampeangreb.


 

Foto: IlvaBlå sommerstol

Ilva siger havestol i plast med armlæn i bambus og metal-stel. Click er set til ca. 1.100 kr.

 

Foto: DrymatTørt hus med Drymat

Elektroniske impulser via Drymat leder vand ud af murværket i fx kælderen. Drytech har udviklet systemet. Skal installeres af fagperson. 80 m2 installeret koster ca. 56.000 kr.


Den nemme grill, kap/geringssav og stribet tæppe
#br

 

Læs også: Vinduer specielt udviklet til parcelhuse

Foto: COBBDen nemme grill

Kun to briketter – og du har gang i grillen. Cobb præsenterer Supreme, der er god til bord, have eller strand. Vejer ca. 7 kg og koster ca. 1.900 kr.

 

Foto: BoschUnikke kræfter

Bosch sender kap-/geringssaven GCM 8 SJL på markedet. Den er for den kræsne: 1600 w. 5500 omdrejninger og 2 punkt-støvudsugning bl.a. Ca. 4.150 kr. I handlen nu.

Foto: Fabula
Flotte striber på tæppet

Fabula er en serie af tæpper i uld eller hør efter tidens toner. Windflower løberen i 80 x 240 cm koster ca. 1. 700 kr.

Tagsten i beton, havetraktor, gødning til højbed og græsplæne
#br

 

Foto: IBF30 års garanti på tagsten

IBF har udvidet garantien på deres tagsten i beton fra 15 til 30 år. Stenen kaldes en vinge, der giver ekstra sikkerhed i storm og vind. Prisen er ca. 60 kr. pr. m2.

 

Foto: McCullochsSå skal der klippes græs!

McCullochs nye traktor, M125-97FH kombinerer kraft og komfort. Klippe-dækket er på næsten 1 m – og så har den forlygter, så du kan klippe i tusmørket. Set til ca. 11.500 kr.

 

Foto: ChampostGødning til højbedet

Champost har udviklet en gødning, der er effektiv til både højbedet og som topdressing til græsplænen. Meget findelt og let at arbejde med. 20 l koster ca. 40 kr.

25 april 2013
0

Nyheder til hus og have i november

Se en masse spændende nyheder til huset og haven. Find bl.a. en smart multihakker, en humoristisk børnekniv og en chokoladesmelter.

0

Nyt til hus og have i september

I vores bedste nyheder i denne måned finder du skridsikker vinyl og soft close-skuffer til badeværelset. Du kan også skræmme hvepsene væk...

0

Nyt til hus og have i marts

I marts kan du nemt lave sund grøntsags-spaghetti til kødsovsen, bruge en nærmest lydløs motorsav, så du ikke generer naboerne eller få...

0

Nyt til hus og have i maj

Maj måneds nyt til hus og have byder ikke overraskende på flere grønne elementer, bl.a. i form af sengetøj med store blade, en ny drivhusmod...

0

Nyt til hus og have i marts

I marts måneds nye ting til hus og have kan du bl.a. finde en buskrydder, der hjælper med forårsklargøringen i haven. Du kan også plante...

0

Nye produkter til hus og have i april

Vi har samlet en række af de nyeste produkter til hus og have, som du kan få fornøjelse af i foråret. Blandt andet økologisk gødning, et...

0

Postkasse med integreret til navn og nummer

Postkassen hedder U:F:O og har skjult lås og integreret skilt.

0

Elegant bordlampe

Bordlampen har en fod i klart glas og krom

0

Stærk økse fra Fiskars

Øksen gør det nemt at flække brænde eller fælde juletræet. Skaftet er støbt omkring hovedet, så det sidder urokkeligt fast. Pris fra 249...

0

Fut i Foråret

Så er det ud i haven eller naturen – vi giver dig ideer til sjove nye lege.

2

Nyt til hus og have i februar

Se vores bud på, hvilke interessante nyheder der er til hus og have i februar måned. Hvis du fx er træt af den gamle postkasse, kan du købe...

0

Holder til haveaffald

Det er slut med, at posen til haveaffald klapper sammen. Sæt affaldsposeholderen ned i sækken, og den vil automatisk “rulle sig ud” og...

0

Nyheder til hus og have i august

August måneds nyheder til huset og haven byder på alt fra elegante badeværelsesmøbler til en kraftfuld motorsav med varme i håndtaget og...

0

Nye produkter til hus og have i april - del 2

17 nye produkter til hus og have - se et stort udvalg af produkter til foråret.

1

Vindsejlet giver læ i haven

Vindsejl af vandtæt polyester. Består af en aluminiumsramme, der rummer selve sejlet, og en stolpe, som sejlet fast­gøres til. Fleksibel...