Nyheder til hus og have i november

Nyt til hus/ Nyt til have

Se en masse spændende nyheder til huset og haven. Find bl.a. en smart multihakker, en humoristisk børnekniv og en chokoladesmelter.

 • Blødt lys

  Harmoni og blødt lys præger Aeon Rocket lampen fra Lightyears, der er fremstillet i metal og polypropylen. Den fås i to størrelser til priser fra ca. 3.500 kr. 

 • Perfekte redskaber

  Flexredskaber fra Le Creuset er skabt til hverdagsbrug i køkkenet. Kombinationen
  af silikone og nylon betyder både fleksibilitet og styrke. De skraber og øser til UG. Set
  til ca. 180 kr. pr. stk.

 • Gyng-gang

  Ilva viser String, gyngestol i lakeret grå metal med træmeder. Set til ca. 2.500 kr.

 • Lækkert

  Viskestykker kan meget mere end at tørre af. Disse er fra Georg Jensen Damask. De flotte tern i kraftig hør klæder det moderne køkken. Viskestykkerne koster 110 kr. pr. stk. Fås i en julepakke med to viskestykker og et håndklæde til 220 kr.

 • Hakker multi-meget

  Cubico fra Gefu har knive af japansk stål, så løg, gulerødder, tomater og andet forvandles til fine små terninger. Set til ca. 300 kr. 

 • Funktionelt "koben"

  Roughneck hedder kobenet, der har utallige anvendelsesmuligheder. Det forhandles gennem Hans Nielsen Eftf. og koster ca. 230 kr. 

 • Børnekniv

  Selv 3-årige kan skære med kniven Kuhn Rikon uden at komme galt af sted. Den ligner en hund, er tilpasset børns hænder og koster ca. 100 kr.

 • Mumi-hygge

  Mumi-mor-serien fra Arabia er udvidet med den søde kande, der vil få mælken til at glide ned i godt selskab. Set til ca. 200 kr.

 • Forebygger

  Vileda Magical gør overflader vandafvisende, så snavs og kalk preller af. Bruges en gang om ugen. En sprayflaske koster ca. 55 kr.

 • Chokoladesmelter

  Eva Trio Bain Marie Grydesæt gør dig "grydeklar" til årets konfekt og desserter. Den smelter chokoladen professionelt, tåler maskinopvask og koster ca. 950 kr.

 • Multisliber

  PSM Primo Multisliber er perfekt, hvis du skal renovere møbler. Den er let, effektiv og nem at betjene. Set til ca. 400 kr.

 • Nem knap

  Toilettet Nautic 5500L fra Gustavsberg har en lav trykknap specielt designet til skandinavisk stil. Knappen "ligger" i en ramme af blankt krom og med matte knapper. 

 • Spejl i vinkel

  Paustian Mirror Mirror er en serie nye spejle med overraskende vinkler. De fås i flere størrelser til priser fra ca. 2.000 kr.

 • Smappee

  Få styr på dit strømforbrug med den smarte smappee fra Energy ICT. Med en tilkoblet app viser den dig på telefonen, om du har glemt at slukke lyset. Koster ca. 2.000 kr. 

 • Svævende let

  Luxaflex' bæredygtige plisségardin, Revival, er et perfekt match med skandinavisk boligtrend. Det viste gardin koster ca. 2.125 kr. 

   

   

Se alt indhold
18 november 2014
Mere om Nyt til hus/ Nyt til have

Nyt til hus og have i september

Nyt til hus/ Nyt til have I vores bedste nyheder i denne måned finder du skridsikker vinyl og soft close-skuffer til badeværelset. Du kan også skræmme hvepsene væk med en hvepsespray, støvsuge lydsvagt, flytte lampen med rundt eller sætte dig godt til rette i en smuk stol.

Nyt til hus og have i marts

Nyt til hus/ Nyt til have I marts kan du nemt lave sund grøntsags-spaghetti til kødsovsen, bruge en nærmest lydløs motorsav, så du ikke generer naboerne eller få...

Nyt til hus og have i maj

Nyt til hus/ Nyt til have Maj måneds nyt til hus og have byder ikke overraskende på flere grønne elementer, bl.a. i form af sengetøj med store blade, en ny drivhusmod...

Nyt til hus og have i marts

Nyt til hus/ Nyt til have I marts måneds nye ting til hus og have kan du bl.a. finde en buskrydder, der hjælper med forårsklargøringen i haven. Du kan også plante dine egne søde kartofler eller koge æggene uden risiko for, at de knækker, eller du brænder fingrene.

Nye produkter til hus og have i april

Nyt til hus/ Nyt til have Vi har samlet en række af de nyeste produkter til hus og have, som du kan få fornøjelse af i foråret. Blandt andet økologisk gødning, et...

Postkasse med integreret til navn og nummer

Nyt til hus/ Nyt til have Postkassen hedder U:F:O og har skjult lås og integreret skilt.

Elegant bordlampe

Nyt til hus/ Nyt til have Bordlampen har en fod i klart glas og krom

Stærk økse fra Fiskars

Nyt til hus/ Nyt til have Øksen gør det nemt at flække brænde eller fælde juletræet. Skaftet er støbt omkring hovedet, så det sidder urokkeligt fast. Pris fra 249...

Fut i Foråret

Nyt til hus/ Nyt til have Så er det ud i haven eller naturen – vi giver dig ideer til sjove nye lege.

Nyt til hus og have i februar

Nyt til hus/ Nyt til have Se vores bud på, hvilke interessante nyheder der er til hus og have i februar måned. Hvis du fx er træt af den gamle postkasse, kan du købe en ny formet som en kuvert. Eller hvad med en citruspresser eller en flot skammel af massiv eg?

Holder til haveaffald

Nyt til hus/ Nyt til have Det er slut med, at posen til haveaffald klapper sammen. Sæt affaldsposeholderen ned i sækken, og den vil automatisk “rulle sig ud” og...

Nyheder til hus og have i august

Nyt til hus/ Nyt til have August måneds nyheder til huset og haven byder på alt fra elegante badeværelsesmøbler til en kraftfuld motorsav med varme i håndtaget og...

Nye produkter til hus og have i april - del 2

Nyt til hus/ Nyt til have 17 nye produkter til hus og have - se et stort udvalg af produkter til foråret.

Vindsejlet giver læ i haven

Nyt til hus/ Nyt til have Vindsejl af vandtæt polyester. Består af en aluminiumsramme, der rummer selve sejlet, og en stolpe, som sejlet fast­gøres til. Fleksibel...

Smart dørstopper

Nyt til hus/ Nyt til have Den lille gummi-sag, Gekko, er ideel til at forhindre døren i at smække i. Den fås i pakker med to i hver fra Vandborg til en vejledende...