8 køkkenredskaber du IKKE kan undvære

Køkken

Her gik du og troede, du havde alt i dit køkken. Men har du  ananas-proptrækkeren, jordbær-udstilkeren eller æg-udslåningsmaskinen? Se 8 køkkenredskaber, du ikke anede eksisterede.

Kan du gætte, hvad fidusen i denne innovative køkkenting er?
Kan du gætte, hvad fidusen i denne innovative køkkenting er? Foto: Diverse

8 nyskabende køkkenredskaber

Der er must-haves til køkkenet og need-to-have. Musthaves er typisk den slags ting, du køber pr. impuls, uden du i virkeligheden behøver dem. Need-to-have er noget, du rent faktisk har brug for. Hvor disse 8 køkkenredskaber hører hjemme på skalaen, vil vi lade være op til dig.

De kan næsten alle sammen købes. Bare følg de forskellige links, så er der nyt guld til køkkenskuffen.

1. Ananasproptrækker

Kender du det – trævler fra ananasskrællen, der sætter sig i tænderne? Det kan undgås med ananasproptrækkeren. Her fjerner du først toppen af ananas. Derefter skruer du ananasproptrækkeren igennem frugten og - op kan du trække en ensartet ananas-guirlande.

Prisen er ca. 20 dollars på Amazon. Find den her.

2. Suppeskål med smartphone-holder 

Denne skål gav tilbage I 2013 løsningen på et af de største problemer for moderne mennesker: hvor skal man lægge sin telefon, mens man spiser?

Læs også:

Ny lov om solceller er vedtaget

Nye solceller på villaer bliver underlagt ny lov, der i første omgang betyder, at du får en højere pris for den solcelle-strøm, du ikke...

MisoSoupDesign's skål med indbygget smartphone-holder fik meget omtale, da produktet blev annonceret. Der var endda det ekstra salgsargument for skålen, at den også kunne fungere som højtaler for smartphonen, når der ikke var mad i den.

Siden har man ikke hørt så meget til produktet. Måske faldt ideen på det billede, som mange sikkert har set for sig: smartphonen, der lige pludselig ved en fejl havner nede i misosuppen. 

3. Banandeleren

Måske virker denne banandeler som en fjollet pudsighed for nogen. Man kan jo tage en kniv og skære en banan ud på få sekunder. Og behøver man virkelig at finde plads til endnu et køkkenredskab I skuffen?

Et beslægtet produkt findes dog allerede på hylderne i Flying Tiger-butikkerne i Danmark, så måske er der virkelig et behov for banandelere derude.

Find banandeleren her.

4. Alt-i-én-avocado-redskabet

Avocado-sliceren fra Oxo kan bruges til alt, når det gælder avocadoer. Den kan skære avocadoen ud; fjerne stenen med næsten kirurgisk præcision, skære avocadokødet ud i skiver direkte fra frugten. 

Læs også:

Pladsmangel i køkkenskabene? Disse 9 ting skal ud

Vi kender det alle - man lader tingene hobe sig op i køkkenskabene, selvom der er hårdt brug for pladsen. Her er en række nemme tricks...

Find avocadomesteren for 10 dollars her.

5. Den femdobbelte urtesaks

Vil du spare tid, når du klipper purløg eller andre urter, så er denne femdobbelte urtesaks måske noget for dig. Der følger endda en skede med som saksen kan stikkes ned i efter brug. Prisen er kun 9 og en halv dollars.

Find den her

6. Den hårdkogte æggeformer

I disse plastikforme kan du forme hårdkogte æg til sjove figurer. Æggene skal blot pilles, anbringes i formene og derefter ned i koldt vand i ca. 10 minutter. Så kan du have et æg formet som en bil, som ungerne vil elske.

Læs også:

Orkideer skal vandes rigtigt - sådan passer du på din orkide

Orkideer er et stort hit i de danske hjem, og der er mange forskellige orkideer i butikkerne. De er nemme at passe, så længe du vander...

Find dem her.

7. Jordbærstilkfjerneren

Det kan være besværligt at fjerne stilkene fra jordbær uden at for meget går til spilde. Det løser denne jordbærstilkfjerner. En oplagt fordel ved dette køkkenredskab er, at man med større sindsro kan involvere børn i at pyne jordbær. Det kan man ikke på samme måde, når der er skarpe grøntsagsknive involveret.

Find den her

8. Slå-æg-ud-redskabet

Æg på fingrene og mulige salmonella-bakterier i omløb – den slags kan (måske) undgås med clever egg cracker’en. Her skal man bare anbgringe ægget i lejet i redskabet, presse til - så åbner ægget sig, som var det en mælkekarton.

Pakken indholder desuden et bonusredkab, der kan scramble æg, allerede inden ægget bliver slået ud - kun ved at ryste ægget inde i skallen. Prisen er kun 4.50 dollars over amazon.

Find den her.

19. september 2017
Mere om Køkken

10 tips til at indrette et lille køkken

Køkken Det kan være svært at få plads til alle sine ting i et lille køkken. Selv når du synes, at du har fået plads til det meste, så kan køkkenet ligne en rodebutik på ingen tid. Vi har samlet 10 gode tips til at indrette et lille køkken. 

Sådan vælger du det perfekte køkkengulv

Køkken Vi bruger køkkenet flittigt, så derfor skal køkkengulvet helst være praktisk og nemt at vedligeholde. Men samtidig vil vi gerne have et...

Sådan pifter du nemt og billigt dit køkken op

Køkken Det behøver ikke koste en formue at give dit gamle køkken en opfriskning. Med disse 14 råd vil du få et ”nyt” køkken nemt og billigt.

Sådan fjerner du den irriterende bip-lyd på din mikrobølgeovn

Køkken Er du træt af den høje bip-lyd på din mikrobølgeovn? Vi viser dig, hvordan du fjerner den irriterende lyd én gang for alle!

Derfor skal du skrabe dine skrællede kartofler med en gaffel

Køkken Ønsker du at få dine ristede kartofler helt sprøde? Så er en gaffel din nye bedste ven i køkkenet.

Det skal du gøre, hvis du kæmper med dårligt vandtryk

Køkken Tager det langt tid at fylde vandglasset og at gøre badekarret klar? Så har du sikkert et dårligt vandtryk i din bolig. Det er irriterende,...

Pladsmangel i køkkenskabene? Disse 9 ting skal ud

Køkken Vi kender det alle - man lader tingene hobe sig op i køkkenskabene, selvom der er hårdt brug for pladsen. Her er en række nemme tricks til at rydde op.

Tjekliste til din emhætte: 5 vigtige tips

Køkken Emhætten knokler løs for at holde dit køkken fri for damp og os, men du værdsætter den garanteret ikke tilstrækkeligt... Her er 5 punkter,...

Hold dig fra det varme vand fra hanen, når du bruger elkedlen

Køkken Det kan virke smart at fylde elkedlen med varmt vand fra hanen, så vandet koger lidt hurtigere. Men ifølge forskere kan det faktisk være en...

18 ting, der tager dine kokkeevner til det næste niveau

Køkken Vil du højne dine madlavningsevner, kræver det ikke nødvendigvis lange kurser eller indviklede opskrifter. Med disse 18 huskeregler, vil din mad imponere dine gæster.

9 køkkenmaskiner fra fremtiden, som er på vej til dit køkken

Køkken Den gennemsigtige brødrister, kaffemaskinen til cocktails og solkomfuret - se fremtidens køkkenmaskiner.

Smart køkkengrej til de luddovne

Køkken Nogle gange er det rart med en hjælpende hånd i køkkenet, når maden skal tilberedes. Og med disse 10 sjove køkkenredskaber behøver du næsten...

Få et opdateret køkken

Køkken Hvorfor ikke tage udgangspunkt i det gamle køkken og se, hvad der fungerer godt, og hvad der skal ændres, før beslutningen om nyt køkken? Det har den familie, som vi har besøgt, gjort, og her kan du se forvandlingen. Du kan også få gode råd til, hvad du skal overveje, hvis dit køkken skal renoveres.

Sådan får du styr på affaldet

Køkken Det rigtige affaldssystem er guld værd, når du skal sortere affald for miljøets skyld. Affaldssortering er desuden meget nemmere at gennemfø...

Inspiration til køkkenet i januar

Køkken Juicemaskine, multihakker eller drypfri termokande? Vi giver dig her masser af inspiration til januarkøkkenet.