Lige til at gå ind i - hver ting har sin plads, så alt er nemt at finde i en fart.
Lige til at gå ind i - hver ting har sin plads, så alt er nemt at finde i en fart.

Skab orden i garderobeskabet med smart tilbehør

Indretning

Det gælder om at indrette sit skab praktisk og overskueligt, så bukser, bluser, bælter og sko ligger hulter til bulter inde bag skabslågen. Og her er der masser af hjælp at hente i al det tilbehør, som findes på markedet til skabe i alle størrelser.


Styr på skoene i en reol
Hylder og bøjlestænger i skabet er et must. Men derudover kan du skabe orden ved hjælp af gennemsigtige plastickasser, hvor du kan se indholdet, og hvor stablerne af bluser og trøjer ikke ligger og vælter. En skoreol, hvor skoene står på rad og række, og skuffer med rum til småtingene er også med til at lette hverdagen.


Faste pladser
Det er vigtigt, at hver ting i skabet har sin faste plads, så slips og bælter ikke roder rundt i samme skuffe, og skjorterne ikke hænger over buksebøjlerne. Her kan det fx være sagen med et særskilt bukseophæng. Ved at montere trådkurve på udtræksskinner til tøjet kan du hive kurvene ud og nemt overskue indholdet.

Et rum til tøjet
Hvis du har et rum tilovers – fx et forladt børneværelse – har du alle muligheder for at få en rigtig walk-in garderobe, hvor der er rigelig plads til, at tøjet kan brede sig. Flere firmaer har specialiseret sig i at skræddersy den slags rum, så du kan få præcis den indretning, du har brug for.

Udnyt pladsen op til loftet
Selv hjørnerne kan bruges ved hjælp af hjørnehylder, og skrå vægge er ingen hindring. Og du kan udnytte højden helt op til loftet. Via særlige bøjlestænger, som kan svinges ned, er det nemt at få fat i det tøj, der hænger højest oppe.

Pak tøjet væk
For at få bedre plads i skabet, så gør det til en vane at pakke vintertøjet væk, når det bliver somm
er og omvendt. Udnyt eventuelt pladsen over skabet til nogle dekorative kasser, hvori du kan opbevare det tøj, du ikke har brug for.

Bukser på rad og række
Når bukserne hænger over bøjler i skabet, er det oplagt også at hænge en skjorte eller jakke på bøjlen, og så er overblikket over bukse-udvalget væk. Her er det sagen med et smart ophæng, hvorfra bukserne er lige til at hive ud. Den her viste udgave, der kan trækkes ud fra væggen, hører til modulsystemet Elfa Classic. Hør mere om muligheder og priser hos Elfa Lumi.

Din egen indretning
Elfa Classic er et modulsystem, som gør det muligt at kreere lige præcis den indretning du har brug for i dit skab. Systemet består af hylder, trådkurve, skoreoler m.m., som monteres på skinner, der skrues fast til væggen eller skabets bagvæg. Modulerne er af stål og findes i såvel stålfarvet som i en pulverlakeret hvid udgave. Hør mere om muligheder og priser hos Elfa Lumi.

På næste side kan du se flere smarte produkter.#br

Spejlet kan trækkes ud
Hvor der er tøj, bør der også være et spejl. Hvis der ikke lige er plads på væggen, kan du montere spejlet i skabet, så det er lige til at dreje ud, når der er brug for det. Fra Nyt Skab.

Gennemsigtige kasser

Selv om du stabler dine trøjer og T-shirt nok så pænt på hylderne, har stablerne det med at vælte til siderne eller bagud. Med de klare stabelbare skuffemoduler af akryl har du styr på trøjerne, skjorterne eller skoene og kan nemt får fat i det, du skal bruge. NoMess hedder kasserne fra Designdelicatessen.

Til bælter i alle bredder

Hvis du har mange bælter, vil det måske være en god idé med en bælteholder som denne, hvor der er plads til 12 både smalle og brede bælter. Fra 3BO.


Hver ting – sin plads

Småting som spænder, smykker, slips og bælter skal også have deres særskilte plads i skabet, så de ikke forsvinder mellem alt tøjet eller ligger og roder rundt mellem hinanden i en stor skuffe. I denne skuffe med glasbund og inddelte rum kan du nemt holde tingene adskilt. Fra 3BO.

Slip for krøllede slips
Der er plads til en bred palet af forskellige slips i denne smarte slipseholder, der sørger for, at slipsene ikke ligger og krøller i skabet. Fra Nyt Skab.

Hæng støvlerne op

Støvler med lange skafter har det med at vælte og rode rundt i bunden af skabet. Med støvlebøjler har du styr på skafterne og kan altid finde dine støvler. Fra Nyt Skab.


Indret et helt rum

Hvis pladsen tillader det, kan du jo afsætte et helt rum til garderobeskab og få din egen walk-in garderobe. En række firmaer indretter skabsrum med nøjagtig de hylder, skuffer, skrå hjørner, skoreoler og andre indretnings-finesser, du har brug for. Den her viste indretning er i lyst eg. Hør mere hos Nyt Skab.

Ophængte hylder
Et tomt skab kan hurtigt få ”hylder” med serien Skubb. Ophængene i polyester fra Ikea findes i farverne hvid, orange og sort. Velcrolukninger gør det nemt at hænge dem på bøjlestængerne. Hylderne kan suppleres med skuffer.
17 november 2009
0

Disse farver bør du indføre i hjemmets forskellige rum

De fleste danske hjem er kendetegnet ved en minimalistisk indretning med sparsomme farver. Men måske vi bør genoverveje dette. En mere...

0

Slut med tændstikker: Tænd dine stearinlys med pasta

Nu er det helt slut med at brænde nallerne, når du skal tænde de små stearinlys i glas eller lanterne. Med helt almindelig spaghetti kan du...

0

Tænk ud af kassen, når du planter

Naturen er smuk, så byd den endelig indenfor i hjemmet. Især et mylder af støvgrønne sukkulenter giver øjnene noget at gå på opdagelse i.

0

Byg din egen kuglebane

Kender du Krummes finurlige lillebror, Grunk? – så ved du også, at han elsker jul, ballade og masser af skøre ideer. Vi har bygget en kugleb...

3

Brug halogenpærer til din lysdæmper fra september

Vi siger farvel til glødepæren i september 2012 - og det kan gå ud over danskernes hyggebelysning. Mange danskere bruger lysdæmpere, og de...

0

Fototapet på dine vægge

Du kan næsten mærke duften af blomster, høre havets brusen eller suset fra trætoppen, når en hel væg beklædes med et fototapet – et billede...

0

Et levende gulv

Et trægulv afspejler naturens forskellighed. Det forandrer sig i samspil med lys og fugt i dit hjem. Hver løsning er unik.

1

Brug pensel i stedet for malerrulle - det giver et personligt...

Find malerpenslen frem og læg rullen væk, hvis du vil have et personligt udtryk på malerarbejdet. Du kan ikke male en dør helt glat, uden...

0

Indret børneværelset rigtigt

Står i foran en familieforøgelse, og er I så småt i gang med at tænke i børneværelse til den lille ny? Så er her her et par ideer til,...

1

Malertape og smart afdækning gør det nemmere at male

Det er vigtigt at du dækker møbler, paneler og vindueskarme grundigt af, før der jongleres med maleruller og pensler. Læs her hvordan og se...

2

De dobbelte gardiner vender tilbage

Du kender dem måske fra dit barndomshjem, de dobbelte, gulvlange gardiner. Nu vender de tilbage i nye og elegante versioner.

0

Årets farve 2015 er fundet - se den her

Vandfald hedder den: Dyb, stærk og lidt pjanket, synes vi på idényt om den blå nuance B55, der netop er kåret som Årets farve 2015.

0

Kuffert-bord på hjul

Forny loppe-fundet ved at lave dette kuffertbord på hjul. Bordet fungerer samtidig som opbevaringskasse med for i.

0

Kvalitet på gulvet

Trægulve findes i rigtig mange kvaliteter. Lær at se forskel, så du vælger rigtigt, når du skal købe trægulv.

2

Tjek på malertape

Malertape fås i mange udgaver - sådan bruger du de forskellige typer tape.

betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.