Nyt tilbehør til badet

Bad

Ved at tilføje nyt tilbebør til badeværelset kan du forvandle rummet med få midler. Her finder du masser af inspiration.

 • Maritimt

  Enkelt og lækkert "Stripe"-håndklæde. Fås i flere farver og størrelser. Dette håndklæde måler 70x140 cm. Pris 307 kr., Broste Copenhagen.

 • Smukke farver

  Fine "Cross" håndklæder fra Mette Ditmer. Håndklædet er fremstillet i 100% bomuld, og måler 70x133 cm. Pris 199 kr.

 • Enkel og cool

  "Room" er Södahls forårskollektion. Room består af minimalistiske hylder og spejle til badeværelset. Serien fås i hhv. hvid og sort metal med en mat, powder overflade. Pris fra 249,95 kr.

 • Nyt til badet

  Hans Grohes designmærke "Axor" lancerer nu et ny serie af tilbehør til badeværelset, som sætter fokus på elegance og kvalitet. Serien er designet af italienske Antonio Citterio, og består af 12 forskellige dele, som kan kombineres på kryds og på tværs. Priser oplyses hos forhandler.

 • Blå mønstre

  Bloomingville står bag dette skønne frotté håndklæde. Måler 70x140 cm. Pris 269 kr.

 • Mig, dig og gæst

  Skønne knager til badeværelset. Sættet indeholder en knage til mig, til dig, og til gæst. Pris 45 kr., Bloomingville.

   

 • Duft af hav

  Lad der sprede sig en duft af hav på badeværelset med dette duftlys fra Skandinavisk. Fås i flere forskellige varianter. Pris 250 kr.

 • "Confetti"

  Lækkert og blødt håndklæde fra "Confetti"-serien. Håndklædet fås i flere størrelser og farver. Dette håndklæde måler 70x140 cm. Pris 149,95 kr., Zone. 

 • Opbevaring og organisering

  Opbevaringsboks i klar akryl plastik. 199 kr., Nomess.

 • Kobber til badeværelset

  Der er fortsat fokus på kobber, og dette forår lancerer Bloomingville denne serie til badeværelset. Serien består blandt andet af spejle, toiletbørste og sæbedispenser. Pris fra 139 kr.

 • Vandbesparende brusehoved

  Flot og funktionelt vandbesparende brusehoved med unikt anti-kalk system. Brusehovedet fås i flere forskellige farver. Pris 749 kr., Grohe.

 • Fine striber

  "Steward" håndklæde i 100% bomuldsfrotté. Måler 70x140 cm. Pris 199,95 kr., Södahl.

Se alt indhold
29. januar 2015
Mere om Bad

5 tricks, der forhindrer dine spejle i at dugge

Bad Duggede spejle kan være en tidsrøver om morgenen. Med disse 5 tricks kan du spare dig selv for både tid og irritation – hver morgen.

Sådan vælger du det perfekte badekar

Bad Vi guider dig til, hvordan du vælger det det perfekte badekar, der passer både dine behov, dit badeværelse og din stil. Vi har fundet 5...

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Guide: Derfor skal dit toilet være væghængt

Bad Der er mange fordele ved et væghængt toilet. Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige valg til dit badeværelse? Her får du 3 gode grunde...

4 typer belysning, der giver dig det perfekte badeværelseslys

Bad Lyset på badeværelset spiller en afgørende rolle for både funktionalitet og stemning. Med disse 4 typer belysning får du det perfekte badeværelseslys.

Sådan får du mest muligt ud af pladsen på dit lille badeværelse

Bad Det gælder om at udnytte kvadratmeterne optimalt, når det lille badeværelse skal indrettes. Vi har samlet 8 tips til, hvordan du kan få det...

8 fejl, du sikkert begår på badeværelset

Bad De fleste af os må nok indrømme, at vi har har smidt lidt hår i toilettet eller haft telefonen med ud på badeværelset. Men det stopper nok...

Nyt badeværelse: Det må du gøre selv og det må du ikke

Bad Det er ikke altid nemt at finde rundt i byggereglerne – hvad må du selv og hvad skal du have en autoriseret til at lave?

Dette er grunden til, at badeforhænget bliver suget ind til kroppen...

Bad Hvorfor kan badeforhænget ikke bare blive på sin plads i brusekabinen? Hvorfor skal det absolut klistre sig fast på dine lår og ryg? Det...

Sådan vælger du den helt rigtige vandhane

Bad Vandhanen skal hjælpe dig med at blive ren igen, men ofte står du med beskidte hænder og fumler for at få vandet frem. Læs om de nyeste...

Disse ting på badeværelset er levende bakteriebomber

Bad Det giver god mening, at mange af vores badeværelsesartikler er grobund for en masse bakterier. Dog vil der altid være nogle ting, som har en større spredningsrisiko af bakterier end andre. 

Brug det lille skyl på toilettet korrekt

Bad Alle vil gerne spare penge på vandregningen, men nogle gange skal man bare holde fingrene fra knappen med det lille skyl på toilettet.

6 måder du mishandler dine håndklæder på

Bad Kender du 3-dages-reglen? Nej, vel? Det er på tide at behandle dine håndklæder lidt bedre.

Genialt trick til at holde fugerne rene på badeværelset - med...

Bad Dette trick til at holde fuger i badeværelset rene er så forrygende enkelt, at vi grinede, da vi så det. Men det virker!

10 fejl, du SKAL undgå i badeværelset

Bad Løse fliser og dårlig udluftning er to af de fejl, som kan koste dig dyrt efter en ombygning af badet. Her er de 10 mest almindelige fejl,...

Lynkursus: Fjern selv fuger i badet

Bad Du behøver ikke være håndværker for at udskifte de grimme og ødelagte fuger i badeværelset. Følg Gør Det Selv's guide her.