Denne artikel er sponsoreret

Sådan får du det badeværelse, du har drømt om

Bad

Uanset hvad så gælder det om at gøre dine ideer til virkelighed. Bedre Bad skaber løsninger, der opfylder præcis dine tanker og ønsker til, hvordan dit personlige badeværelse skal være, og samtidig sikrer de, at løsningen er inden for de lovmæssige rammer ved brug af kompromisløst godt håndværk. Læs mere her, hvordan kommer du i gang med dit badeværelse?

En renovering af et badeværelse – eller et helt nyt – er ofte en stor investering, og derfor er det vigtigt, at det gøres korrekt fra starten.

Uigennemtænkte løsninger og dårligt udført arbejde kan i bedste fald resultere i kosmetiske fejl, men i værste fald også i langt alvorligere ting såsom fugtskader eller et tårnhøjt energiforbrug, hvilket i sidste ende kan give omfattende ekstraudgifter. Derfor gælder det om at være opmærksom på, hvor faldgrupperne er i forbindelse med, at du får lavet nyt badeværelse eller får foretaget en renovering.

Et Badtjek giver tryghed

Da det er de færreste, der kender til faldgrupperne, er det fornuftigt at alliere sig med en fagmand. Hos Bedre Bad får du besøg af en Certificeret Vådrumsinstallatør, en efteruddannelse Bedre Bad, som de eneste, har udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut.

”Vi gør altid vores ypperste for, at kunden får det bedst mulige resultat. Vi ved, at en høj faglighed, omhyggelighed, ærlighed og dialog er med til at skabe tryghed hos kunden, og er opskriften på at gøre deres ideer og tanker til virkelighed”, siger Direktør for Bedre Bad Carl Christian Holm Frederiksen.

Inspiration til at skabe

Der er kun én der ved, hvordan dit perfekte badeværelse ser ud, – og det er dig! Valgmulighederne og kombinationerne er uendelige, når det kommer til at sammensætte drømmebadeværelset. Skal det være fliser eller skibsplank. Hvilket armatur skal sidde på håndvasken, og skal det være et gulvstående eller væghængt toilet. Det kan være svært at vælge og overskue alle de mange muligheder, der findes. 

Derfor kan det være en god idé at lade sig inspirere af, hvad andre har fået lavet, når du selv skal forme dit nye badeværelse. Bedre Bad har samlet nogle af de mange drømmebadeværelser, som de har hjulpet deres kunder med at gøre til virkelighed. Klik her og se nogle af de mange flotte badeværelser.

Har du allerede en idé om, hvordan dit badeværelse skal se ud, så brug Bedre Bads tegneprogram, her du kan se, hvordan dit badeværelse ser ud ”i virkeligheden”

Læs også:

6 rengøringstips med tandpasta

Vidste du, at tandpasta kan bruges til meget andet end tandbørstning? Vi har fundet 6 tips til rengøring, hvor tandpasta med garanti får...

Kom godt i gang

Går du med planer om at få et nyt badeværelse, vil en god start være et gratis og uforpligtende Badtjek fra Bedre Bad. Her kommer en af kædens Certificerede Vådrumsinstallatører hjem til dig til en snak om dine drømme, ønsker og muligheder. Installatøren gennemgår dit badeværelse, og vejleder dig til at træffe de rigtige valg.

Book et gratis badtjek allerede i dag her!

Flere oplysninger og eksempler for de enkelte parametre.

Med Bedre Bad – Bedre Energi får du den håndværks- og lovgivningsmæssigt korrekte løsning til dit badeværelse. – Det er din tryghed!

5. september 2016
Mere om Bad

5 tricks, der forhindrer dine spejle i at dugge

Bad Duggede spejle kan være en tidsrøver om morgenen. Med disse 5 tricks kan du spare dig selv for både tid og irritation – hver morgen.

Sådan vælger du det perfekte badekar

Bad Vi guider dig til, hvordan du vælger det det perfekte badekar, der passer både dine behov, dit badeværelse og din stil. Vi har fundet 5...

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Guide: Derfor skal dit toilet være væghængt

Bad Der er mange fordele ved et væghængt toilet. Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige valg til dit badeværelse? Her får du 3 gode grunde...

4 typer belysning, der giver dig det perfekte badeværelseslys

Bad Lyset på badeværelset spiller en afgørende rolle for både funktionalitet og stemning. Med disse 4 typer belysning får du det perfekte badeværelseslys.

Sådan får du mest muligt ud af pladsen på dit lille badeværelse

Bad Det gælder om at udnytte kvadratmeterne optimalt, når det lille badeværelse skal indrettes. Vi har samlet 8 tips til, hvordan du kan få det...

8 fejl, du sikkert begår på badeværelset

Bad De fleste af os må nok indrømme, at vi har har smidt lidt hår i toilettet eller haft telefonen med ud på badeværelset. Men det stopper nok...

Nyt badeværelse: Det må du gøre selv og det må du ikke

Bad Det er ikke altid nemt at finde rundt i byggereglerne – hvad må du selv og hvad skal du have en autoriseret til at lave?

Dette er grunden til, at badeforhænget bliver suget ind til kroppen...

Bad Hvorfor kan badeforhænget ikke bare blive på sin plads i brusekabinen? Hvorfor skal det absolut klistre sig fast på dine lår og ryg? Det...

Sådan vælger du den helt rigtige vandhane

Bad Vandhanen skal hjælpe dig med at blive ren igen, men ofte står du med beskidte hænder og fumler for at få vandet frem. Læs om de nyeste...

Disse ting på badeværelset er levende bakteriebomber

Bad Det giver god mening, at mange af vores badeværelsesartikler er grobund for en masse bakterier. Dog vil der altid være nogle ting, som har en større spredningsrisiko af bakterier end andre. 

Brug det lille skyl på toilettet korrekt

Bad Alle vil gerne spare penge på vandregningen, men nogle gange skal man bare holde fingrene fra knappen med det lille skyl på toilettet.

Genialt trick til at holde fugerne rene på badeværelset - med...

Bad Dette trick til at holde fuger i badeværelset rene er så forrygende enkelt, at vi grinede, da vi så det. Men det virker!

10 fejl, du SKAL undgå i badeværelset

Bad Løse fliser og dårlig udluftning er to af de fejl, som kan koste dig dyrt efter en ombygning af badet. Her er de 10 mest almindelige fejl, der giver villaejere kæmpe streger i regningen.

Nyt tilbehør til badet

Bad Ved at tilføje nyt tilbebør til badeværelset kan du forvandle rummet med få midler. Her finder du masser af inspiration.

Lynkursus: Fjern selv fuger i badet

Bad Du behøver ikke være håndværker for at udskifte de grimme og ødelagte fuger i badeværelset. Følg Gør Det Selv's guide her.