Denne artikel er sponsoreret

Sådan får du det badeværelse, du har drømt om

Bad

Uanset hvad så gælder det om at gøre dine ideer til virkelighed. Bedre Bad skaber løsninger, der opfylder præcis dine tanker og ønsker til, hvordan dit personlige badeværelse skal være, og samtidig sikrer de, at løsningen er inden for de lovmæssige rammer ved brug af kompromisløst godt håndværk. Læs mere her, hvordan kommer du i gang med dit badeværelse?

En renovering af et badeværelse – eller et helt nyt – er ofte en stor investering, og derfor er det vigtigt, at det gøres korrekt fra starten.

Uigennemtænkte løsninger og dårligt udført arbejde kan i bedste fald resultere i kosmetiske fejl, men i værste fald også i langt alvorligere ting såsom fugtskader eller et tårnhøjt energiforbrug, hvilket i sidste ende kan give omfattende ekstraudgifter. Derfor gælder det om at være opmærksom på, hvor faldgrupperne er i forbindelse med, at du får lavet nyt badeværelse eller får foretaget en renovering.

Et Badtjek giver tryghed

Da det er de færreste, der kender til faldgrupperne, er det fornuftigt at alliere sig med en fagmand. Hos Bedre Bad får du besøg af en Certificeret Vådrumsinstallatør, en efteruddannelse Bedre Bad, som de eneste, har udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut.

”Vi gør altid vores ypperste for, at kunden får det bedst mulige resultat. Vi ved, at en høj faglighed, omhyggelighed, ærlighed og dialog er med til at skabe tryghed hos kunden, og er opskriften på at gøre deres ideer og tanker til virkelighed”, siger Direktør for Bedre Bad Carl Christian Holm Frederiksen.

Inspiration til at skabe

Der er kun én der ved, hvordan dit perfekte badeværelse ser ud, – og det er dig! Valgmulighederne og kombinationerne er uendelige, når det kommer til at sammensætte drømmebadeværelset. Skal det være fliser eller skibsplank. Hvilket armatur skal sidde på håndvasken, og skal det være et gulvstående eller væghængt toilet. Det kan være svært at vælge og overskue alle de mange muligheder, der findes. 

Derfor kan det være en god idé at lade sig inspirere af, hvad andre har fået lavet, når du selv skal forme dit nye badeværelse. Bedre Bad har samlet nogle af de mange drømmebadeværelser, som de har hjulpet deres kunder med at gøre til virkelighed. Klik her og se nogle af de mange flotte badeværelser.

Har du allerede en idé om, hvordan dit badeværelse skal se ud, så brug Bedre Bads tegneprogram, her du kan se, hvordan dit badeværelse ser ud ”i virkeligheden”

Læs også: 3 planter du bør sammensætte i dit staudebed

Kom godt i gang

Går du med planer om at få et nyt badeværelse, vil en god start være et gratis og uforpligtende Badtjek fra Bedre Bad. Her kommer en af kædens Certificerede Vådrumsinstallatører hjem til dig til en snak om dine drømme, ønsker og muligheder. Installatøren gennemgår dit badeværelse, og vejleder dig til at træffe de rigtige valg.

Book et gratis badtjek allerede i dag her!

Flere oplysninger og eksempler for de enkelte parametre.

Med Bedre Bad – Bedre Energi får du den håndværks- og lovgivningsmæssigt korrekte løsning til dit badeværelse. – Det er din tryghed!

5 september 2016
0

Sådan maler du fliserne på badeværelset

Du kan let give fliserne på dit badeværelse et "makeover" med en god gang maling. Vi fortæller dig her, hvordan du gør - både på den lette...

0

Brug det lille skyl på toilettet korrekt

Alle vil gerne spare penge på vandregningen, men nogle gange skal man bare holde fingrene fra knappen med det lille skyl på toilettet.

0

Spar på vandet med de smukkeste vand-mønstre fra hanen

Designer Simin Qiu har kreeret denne fantastiske vandhane, som skaber fortryllende mønstre og sparer på vandet i samme ombæring. Se de...

0

Disse ting på badeværelset er levende bakteriebomber

Det giver god mening, at mange af vores badeværelsesartikler er grobund for en masse bakterier. Dog vil der altid være nogle ting, som har...

0

8 ting, du ikke bør opbevare på badeværelset - men som du sikkert...

Det fugtige miljø på badeværelset gør, at dette ofte ikke er et ideelt opbevaringssted for mange af de ting, som de fleste af os bruger det...

0

Herrebad – med egen stjernehimmel

Det skulle være vild luksus og helt specielt. Det blev det. Det spektakulære bad koster 50.000 kr. pr kvadratmeter.

0

Du kan selv reparere det løbende toilet

Lær at fikse dit eget løbende toilet og spar en masse penge. Guiden her viser hvordan.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan får du et velduftende badeværelse

Med disse smarte tips er det let at få et indbydende og rent badeværelse.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan får du dit badeværelse til at virke større

Se, hvordan du udnytter pladsen optimalt og snyder dig til følelsen af flere kvadratmeter.

0

6 måder du mishandler dine håndklæder på

Kender du 3-dages-reglen? Nej, vel? Det er på tide at behandle dine håndklæder lidt bedre.

0

Ret hårene på tandbørsten ud med en skål vand

Almindelig børnelærdom siger, at tandbørsten skal smides ud, så snart hårene begynder at stritte. STOP EN HALV! Med dette enkle trick kan...

0

Genialt trick til at holde fugerne rene på badeværelset - med...

Dette trick til at holde fuger i badeværelset rene er så forrygende enkelt, at vi grinede, da vi så det. Men det virker!

1

Tjek jævnligt badeværelsets fuger

Langt de fleste skader i forbindelse med badeværelser sker som følge af revnede fuger. For at badeværelsets flisebelagte overflader skal...

2

10 fejl, du SKAL undgå i badeværelset

Løse fliser og dårlig udluftning er to af de fejl, som kan koste dig dyrt efter en ombygning af badet. Her er de 10 mest almindelige fejl,...

1

Badet - dit nye opholdsrum

I en tid, hvor alting går stærkt, søger travle danskere efter nye måder at få sig et tiltrængt pusterum – i fred og ro. Her er badeværelset...