Drømmebadet og det praktiske badeværelse

Indretning af badeværelse har altid været kernestof på idényt. Som det førende blad og website i Danmark om hus og have er bad og badeværelse og tips til renovering og vedligeholdelse af badeværelset noget af det stof, vi beretter allermest om på idényt. Alt indhold om badeværelse samles her på denne side, hvor du kan læse vores guider og mange artikler om, hvordan du kan få indrettet drømmebadet i din bolig.

Dette sker dog altid med tanke på, at alt i et badeværelse skal være praktisk: VVS-installationerne skal fungere, armaturet, toiletkummer og håndvask skal være designet til at holde. Derfor mister vi aldrig fokus på, at et badeværelse først og fremmest skal være netop praktisk. Det er den røde tråd i den måde, vi markerer os som VVS-eksperter med vores indhold.

Farer og udfordringer i badeværelset

Et velindrettet badeværelse er en fryd for øjet og for hele familien. Der er dog meget, der kan gå galt med installationerne i et vådrum. Sådan er det nu en gang med vand og fugt.

Mange af nutidens toiletter og badløsninger rummer desuden avanceret mekanik, der let kan gå i stykker. Idenyts redaktioner er derfor hurtige på aftrækkeren med at give tips og tricks til at tackle problemerne i badeværelset i opløbet, og vi rapporterer altid prompte, når vi finder gode bud på tidsbesparende og økonomisk indretning af badeværelset. Dette gælder i særlig høj grad initiativer, der garderer mod vandskader og store håndværkerregninger. 

Toilet - WC - bidét

Vi guider dig også til valg af det rigitige toilet. For et toilet er meget mere end en kumme med skyl i. Toiletter findes i alle mulige kvaliteter, designs og udformninger. Der er både opretstående toiletter, væghængte toiletter og bidét. Vi rådgiver også både i køb af nyt toilet og i vedligeholdelse af det gamle toilet. 

Miljørigtig brug af bad og toilet

Vi har i vores valg af indhold - hvor det giver mening - altid fokus på den mest miljørigtige brug af badeværelset og dets installationer. Vi tænker her både på rengøring af fliser, klinker, porcelæn og armatur med de kemikalier, der er mest skånsomme over for miljøet. Vi er også opmærksomme på at fortælle om alternative måder at gøre rent i badeværelset på - uden brug af skrappe rengøringsprodukter. Det er for eksempel forbløffende, hvor langt man kan komme med rengøringen på badeværelset med dagligdagsprodukter som citroner, natron og eddike.

Indretning af badeværelset

Et badeværelse er meget mere end et toilet, en bruser og en vaskekumme. Vi skriver også om valg af farve, maling (type) og vådrumstapet til badeværelset og om alt muligt tilbehør til badeværelset som toiletskab, spejle, toiletspande, boblebade og spa, brusekabiner, bruseforhæng og meget mere. 

Renovering af badeværelset

Vi leverer også jævnligt små og store handyman-tips til at holde toilettet i tip-top stand. Det kan være enkle hacks, der sparer tid og penge. Vi skriver dog også om renovering af badeværelset og rådgiver i den forbindelse om, hvordan du bedst håndterer byggeprocessen: hvilke materialevalg, du skal overveje; hvordan du vedligeholder fugerne i badeværelset; hvordan du bedst omgås de elektriske installationer i husets vådeste rum. Dette er bare nogle få af de emner, vi skriver om, når det drejer sig om indretningen af badeværelset. Gå på opdagelse her på siden og find det meste af det indhold, vi igennem mange år har produceret om bad og badeværelset. 

Læs mere Gem
Sortér efter:
Filtrer efter type:
Bad
0
Du kan let give fliserne på dit badeværelse et "makeover" med en god gang maling. Vi fortæller dig her, hvordan du gør - både på den...
Bad
Denne artikel er sponsoreret
Forny badeværelset på få timer ved at give dit gulv og vægge nyt liv med råt betonlook.
Bad
Denne artikel er sponsoreret
Med disse smarte tips er det let at få et indbydende og rent badeværelse.
Bad
Denne artikel er sponsoreret
Se, hvordan du udnytter pladsen optimalt og snyder dig til følelsen af flere kvadratmeter.
Bad
0
Det giver god mening, at mange af vores badeværelsesartikler er grobund for en masse bakterier. Dog vil der altid være nogle ting, som...
Bad
0
Alle vil gerne spare penge på vandregningen, men nogle gange skal man bare holde fingrene fra knappen med det lille skyl på toilettet.
Bad
0
Kender du 3-dages-reglen? Nej, vel? Det er på tide at behandle dine håndklæder lidt bedre.
Bad
Denne artikel er sponsoreret
Uanset hvad så gælder det om at gøre dine ideer til virkelighed. Bedre Bad skaber løsninger, der opfylder præcis dine tanker og ønsker...
Bad
0
Almindelig børnelærdom siger, at tandbørsten skal smides ud, så snart hårene begynder at stritte. STOP EN HALV! Med dette enkle trick kan...
Bad
0
Lær at fikse dit eget løbende toilet og spar en masse penge. Guiden her viser hvordan.
Bad
0
Designer Simin Qiu har kreeret denne fantastiske vandhane, som skaber fortryllende mønstre og sparer på vandet i samme ombæring. Se de...
Bad
0
Det fugtige miljø på badeværelset gør, at dette ofte ikke er et ideelt opbevaringssted for mange af de ting, som de fleste af os bruger...
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.