Hjertesalat med frugt og grønt

Illustration: Suzanne Moffat

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

4 marinerede soltørrede tomater
2 hoveder af hjertesalat
25 g pinjekerner
1 appelsin flager af parmesanost

Dressing:
5 dråber canadisk ahornsirup
1 tsk. hvid balsamico
2 tsk. citron-olivenolie
2 tsk. vand salt, peber

Salathovederne flækkes på langs i fire kvarte og lægges på et fad. Tomaterne skæres i små stykker, og pinjekernerne ristes på en tør pande. Appelsinen skæres i fileter, som halveres. Tomat, pinjekerner, appelsin og flager af parmesan blandes og lægges over salaten. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber, og hæld det hele hen over salaten. Salaten kan eventuelt suppleres med nogle skiver af en røget mørbrad.

Nina Nielsen, Glostrup
4 september 2004
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.