Gro dine krydderurter let og elegant

Krukker og potteplanter

Drømmer du om din egen indendørs krydderurtehave? Vil du gerne slippe for at dine krydderurter visner bort? Så se bare her...

Friske krydderurter året rundt.
Friske krydderurter året rundt.

Friske krydderurter året rundt   

Med Click and Grow “Smart Herb Garden” kan du dyrke dine krydderurter indendørs - hele året rundt. Og så gør det ikke noget, at den kommer i et elegant og minimalistisk design, som passer ind i de fleste hjem.        

Hæld vand på og sæt den i stikkontakten

Når du bestiller en Click and Grow’s “Smart Herb Garden”, får du en startpakke, der indeholder tre plastik kopper, hvor frøene allerede er sået i jorden. Det eneste du skal gøre er at komme en kapsel på hver kop. Det skulle skabe en drivhus agtig effekt. Så mangler du kun at anbringe dem i hullerne, hælde vand på beholderen og tilslutte strøm - voila!

Følg udviklingen på nærmeste hold

Du kan følge dine krydderurters udvikling dag for dag på tæt hold. Enheden er udstyret med en LED lampe, hvilket giver krydderurterne optimale lys betingelser. Den lyser 16 timer om dagen, og slukker selv. Og så blinker den tilmed, hvis der skal fyldes vand på. I løbet af 1-2 uger vil frøene spire, og efter 1-2 måneder er krydderurterne vokset fuldt ud.

 

Læs også:

Forskel på pelargonier

Hvilken forskel er der mellem frøpelargonier og almindelige pelargonier?

28. januar 2016
Mere om Krukker og potteplanter

Årstidens smukkeste krukker

Krukker og potteplanter Giv din haveglæde et dejligt boost –  fyld dine krukker op med herlige farver.

Skovstemning med julekrukker

Krukker og potteplanter Lotte Bjarke skaber den helt rette julestemning ved fordøren.

Sød kartoffel i krukkerne 2.0

Krukker og potteplanter Pludselig fik det en brat ende med de forskellige sorter af sød kartoffel, Ipomoea batatas, som Lotte Bjarke har været så glad for at have...

Krydrede krukker gør sig i efteråret

Krukker og potteplanter Plant dine krukker til nu – og glæd dig over et farvestrålende efterår lige til frosten når os. Vi viser dig tre eksempler.

Rokade i krukkehaven

Krukker og potteplanter Gulerodsblomsten er væltet, ærteblomsten er udtjent, og krukkegruppen ved fordøren ser i det hele taget lidt trist og træls ud. Derfor er...

Fra potteroser til krukkeroser

Krukker og potteplanter Krukkegruppen i hyggehjørnet på terrassen, hvor der altid er læ og sol en stor del af dagen, hvis ellers vejrguderne vil, har fået en makeov...

Gulerod og chokolade i krukkerne

Krukker og potteplanter Krukkeforsamlingen ved fordøren trængte til en opfriskning i sommervarmen. Se, hvilke planter, der klæder hinanden særligt godt.

Sådan laver du et blomstertårn

Krukker og potteplanter Dekorer med et hjemmelavet blomstertårn, der næsten ikke koster noget at lave. Tårnet er perfekt til at pynte hoveddøren med.

Lav din egen blomsterkasse

Krukker og potteplanter Blomsterkasser er både smukke og praktiske. Her viser bloggeren Karin Almström fra “Hjemmefikserne”, hvordan du nemt bygger din egen blomste...

Indian summer i krukkehaven

Krukker og potteplanter Krukkerne ved fortrappen har fået nye farver, så de matcher årstiden. Lotte Bjarke har blandt andet plantet stauder i sensommerkrukkerne, da disse kan fremtidigt kan plantes ud i haven.

Potteroserne giver en ekstra omgang

Krukker og potteplanter Lotte Bjarke kan i år takke de lyse og kølige vejrforhold for potterosernes lange levetid.

Fra vilde ranker til nye planter

Krukker og potteplanter Den grå evighedsblomst trængte til omplantning. Læs om Lotte Bjarkes sikre metode til netop dette.

Succes for krukke Kalanchoë

Krukker og potteplanter For et par måneder siden blev afprøvningen af Kalanchoë til udendørs krukker sat i værk. Se her, hvordan sorten har klaret sig under åben himmel.

Uundværlige bladplanter til krukkerne

Krukker og potteplanter Bladplanter er uundværlige i Lotte Bjarkes krukker i haven. Bladplaterne binder helheden sammen, og bidrager til et harmonisk udtryk i...

Krukkeplanter på prøve

Krukker og potteplanter Lotte Bjarke tester en række nye, spændende krukkeplanter. Blandt andet er biblomme, dukkekrave og mecardonia rykket ind i haven.