Denne artikel er sponsoreret

Udendørs forårsrengøring har aldrig været nemmere

Havetips

Glæder du dig bare til snart at komme ud og nyde haven og terrassen? Eller bliver du en lille smule træt ved tanken om terrassen, havemøblerne og plankeværket, der lige skal forårsrengøres, før du for alvor kan læne dig tilbage, smide benene op og tænde for grillen?

Det behøver du ikke. For teknologien er med dig, så det nu er nemmere, hurtigere og mere effektivt end nogensinde før at gøre rent udenfor.

Med Kärchers nyeste redskaber til højtrykrensning kan du komme til bunds i selv de vanskeligste rengøringsprojekter og få et flot og rent resultat. Hvad enten der er tale om alger, flisepest eller lignende, og uanset om du vil rengøre sten, murværk, plast, træ eller metal.

Kärchers højtryksrensere kan tilpasses præcist, så de passer til netop det projekt, du skal i gang med, og et nyt, brugervenligt display vejleder dig undervejs. På den måde bliver rengøringen effektiv, men samtidig skånsom. Det betyder, at også de sarte havemøbler kan få en tur, eller bilen - så du er klar til sommeren.

For det handler jo om at få et flot resultat hurtigst muligt, så du kan koncentrere dig om at nyde livet.

Undgå at ødelægge noget, når du gør rent med højtryksrenser

Højtryksrensning skal altid tilpasses overfladens struktur og robusthed, samt typen af snavs, så du ikke gør skade på de mere sarte overflader.

Kärchers nyeste Full Control-serie tager højde for det.

Med det smarte LED-display har du hele tiden styr på, om trykket passer til opgaven. Der er i alt fire ikoner. Tre for styrken på strålen, som kan være hhv. Hård, Medium eller Blød.

Det fjerde ikon viser at der blandes rengøringsmiddel i vandet. Med Kärcher's Plug'n'Clean system gøres dette nemt - bare sæt flasken med specialudviklet rengøringsmiddel direkte i maskinen og vælg mix, så forsvinder genstridigt snavs som dug for solen.

4 gode grunde til at gøre rent med højtryksrensning

1. Effektivt

Vand med højt tryk er supereffektivt til at løsne skidt. Maskinen gør det meste af arbejdet for dig, og det rette tryk sammen med det rette tilbehør klarer alle former for snavs på alle typer overflader.

2. Skånsomt

Med Kärcher er højtryksrensning både effektivt og skånsomt. Kärchers maskiner kan indstilles til at løse præcis den opgave, du står overfor. Så kan du skånsomt og sikket arbejde med det korrekte tryk.

3. Brugervenligt

Kärchers logiske LED-indikator vejleder dig med brugervenlige og enkle ikoner, præcist kan styre styrken på højtrykket. Maskinerne er desuden ergonomisk, kompakte og nemme at flytte.

4. Sparer vand

Du bruger mindre vand med større effekt, når du bruger højtryk. Det spares betragteligt på vandet i forhold til at gøre rent med haveslangen. Nogle Kärcher maskiner kan kobles til en regnvandstønde.

Markedets sejeste maskiner - med garanti!

Med Kärchers maskiner til højtryksrensning er ingen opgave for stor, og du behøver ikke være bekymret for, om moteren nu kan holde til timelange arbejdsopgaver. For i Kärchers nye Full Control-serie kan du få maskinerne K4, K5 og K7 med vandkølet motor, der sikrer at maskinen ikke overopheder. Det giver også motoren en længere levetid, og derfor kan du også få forlænget garanti på 5 år ved registrering online.

Vidste du, at...

Du kan bruge højtryksrensning til langt flere ting, end du måske tror. Fx er det oplagt at give indkørslen med perlegrus eller granitskræver en tur, hvis de er blevet støvede eller algegrønne.

Du kan også rense tag, tagrender, rør der er stoppet til, havemøbler, haveredskaber, biler, cykler, campingvognen eller båden med højtryksrens. Så længe du altid sikrer dig, at det tryk, tilbehør og rensemiddel du bruger passer til opgaven.

12 april 2016
0

10 grunde til at plukke mælkebøtter

Det kan godt være, at det i virkeligheden er ukrudt og skal fjernes, men der er faktisk masser af gode grunde til, at mælkebøtterne skal...

0

6 smarte måder at bruge babypudder i haven

Babypudder kan lette arbejdet i haven. Her er 6 fikse måder at bruge babypudder udendørs. Det er alt fra at skræmme skadedyr væk og til at...

0

Sådan fjerner du en træstub i haven

Find den metode, der passer dig bedst, når du skal fjerne træstubben, efter træet er blevet fældet: Grav den væk, fræs den i stykker, brænd...

0

7 smarte tricks til forspiring indendørs

Hjælp dine planter på vej med en god start. Få alle de smarte tricks til, hvad du kan gøre, for at dine planter vokser bedre og hurtigere.

0

Løg til forårets blomster skal lægges i efteråret

Allerede i efteråret kan du begynde at drømme om forårets spirende blomster, for det er nemlig i efteråret, at løgene skal lægges i jorden.

0

Sådan beskærer du syrener

Hvis du er så heldig at have syrener i haven, så ved du sikkert allerede, at det er en rigtig god idé at sørge for at beskære dem en gang i...

0

Her er den danske plante, der kan dræbe dig på et kvarter

Gifttyden er danmarks farligste plante. Hele planten er giftig, og den kan forveksles med kørvel. Læs mere om plantens udseende og voksested...

1

Lav trappestigen om til en flot blomsteropsats

En gammel trappestige kan nemt laves om til en charmerende opsats til dine blomster og planter, som kan pryde terrassen, udestuen eller en...

0

Aflever dine æbler og få most med hjem

Har du haven fyldt af æbler og lyst til at æblemost? Så kan du sælge æblerne til et mosteri og få lækker æblemost med hjem.

0

Sådan hænger du lyskæderne op i haven

Der er intet som lyskæder til at skabe julestemning i haven, men det kan være et stort stykke arbejde at hænge dem op. Her er en guide, der...

0

Byg en gård eller en have i mini-udgave.

Med en smule fantasi kan du bygge en mini-bondegård for næsten ingen penge.

0

3 ting du kan putte direkte i jorden som gødning

Der findes tre helt almindelige fødevarer, som med en lille forarbejdning kan komme direkte i køkkenhaven. Så her er løsningen, hvis du...

0

Beskæring af træer efter voldsom storm

Nogle af havens træer har været udsatte og udfordrede af de sidste par års voldsomme efterårsstorme. Se her, hvordan Lotte Bjarke håndterer...

0

Sådan laver du det perfekte højbed

Må man eller må man ikke benytte tykimprægneret træ?

4

Støb et fuglebad til haven

Giv havens fugle deres eget fuglebad. Du kan selv støbe badet til dem, og projektet her tager ikke mere end et par dages tørretid. Se hvad...