Denne artikel er sponsoreret

Udendørs forårsrengøring har aldrig været nemmere

Havetips

Glæder du dig bare til snart at komme ud og nyde haven og terrassen? Eller bliver du en lille smule træt ved tanken om terrassen, havemøblerne og plankeværket, der lige skal forårsrengøres, før du for alvor kan læne dig tilbage, smide benene op og tænde for grillen?

Det behøver du ikke. For teknologien er med dig, så det nu er nemmere, hurtigere og mere effektivt end nogensinde før at gøre rent udenfor.

Med Kärchers nyeste redskaber til højtrykrensning kan du komme til bunds i selv de vanskeligste rengøringsprojekter og få et flot og rent resultat. Hvad enten der er tale om alger, flisepest eller lignende, og uanset om du vil rengøre sten, murværk, plast, træ eller metal.

Kärchers højtryksrensere kan tilpasses præcist, så de passer til netop det projekt, du skal i gang med, og et nyt, brugervenligt display vejleder dig undervejs. På den måde bliver rengøringen effektiv, men samtidig skånsom. Det betyder, at også de sarte havemøbler kan få en tur, eller bilen - så du er klar til sommeren.

For det handler jo om at få et flot resultat hurtigst muligt, så du kan koncentrere dig om at nyde livet.

Undgå at ødelægge noget, når du gør rent med højtryksrenser

Højtryksrensning skal altid tilpasses overfladens struktur og robusthed, samt typen af snavs, så du ikke gør skade på de mere sarte overflader.

Kärchers nyeste Full Control-serie tager højde for det.

Læs også:

13 tips til at slippe af med det vanskelige skidt

En beskidt termokande, sorte mærker på trægulvet eller et toilet med rustfarvede rande, kan tage modet fra de fleste. Men det behøver...

Med det smarte LED-display har du hele tiden styr på, om trykket passer til opgaven. Der er i alt fire ikoner. Tre for styrken på strålen, som kan være hhv. Hård, Medium eller Blød.

Det fjerde ikon viser at der blandes rengøringsmiddel i vandet. Med Kärcher's Plug'n'Clean system gøres dette nemt - bare sæt flasken med specialudviklet rengøringsmiddel direkte i maskinen og vælg mix, så forsvinder genstridigt snavs som dug for solen.

4 gode grunde til at gøre rent med højtryksrensning

1. Effektivt

Vand med højt tryk er supereffektivt til at løsne skidt. Maskinen gør det meste af arbejdet for dig, og det rette tryk sammen med det rette tilbehør klarer alle former for snavs på alle typer overflader.

2. Skånsomt

Med Kärcher er højtryksrensning både effektivt og skånsomt. Kärchers maskiner kan indstilles til at løse præcis den opgave, du står overfor. Så kan du skånsomt og sikket arbejde med det korrekte tryk.

Læs også:

Dugger ruderne – hvad betyder det?

Dug på ruden er oftest et tegn på for lidt udluftning, men dug er ikke bare dug. Alt efter hvor på vinduet, duggen sidder, så viser den,...

3. Brugervenligt

Kärchers logiske LED-indikator vejleder dig med brugervenlige og enkle ikoner, præcist kan styre styrken på højtrykket. Maskinerne er desuden ergonomisk, kompakte og nemme at flytte.

4. Sparer vand

Du bruger mindre vand med større effekt, når du bruger højtryk. Det spares betragteligt på vandet i forhold til at gøre rent med haveslangen. Nogle Kärcher maskiner kan kobles til en regnvandstønde.

Markedets sejeste maskiner - med garanti!

Med Kärchers maskiner til højtryksrensning er ingen opgave for stor, og du behøver ikke være bekymret for, om moteren nu kan holde til timelange arbejdsopgaver. For i Kärchers nye Full Control-serie kan du få maskinerne K4, K5 og K7 med vandkølet motor, der sikrer at maskinen ikke overopheder. Det giver også motoren en længere levetid, og derfor kan du også få forlænget garanti på 5 år ved registrering online.

Vidste du, at...

Du kan bruge højtryksrensning til langt flere ting, end du måske tror. Fx er det oplagt at give indkørslen med perlegrus eller granitskræver en tur, hvis de er blevet støvede eller algegrønne.

Læs også:

Rene havefliser - sådan gør du

Alger, pletter og ukrudt er uvelkomne gæster hos de fleste husejere med terrasse. Men med forskellige former for rengøring kan du få...

Du kan også rense tag, tagrender, rør der er stoppet til, havemøbler, haveredskaber, biler, cykler, campingvognen eller båden med højtryksrens. Så længe du altid sikrer dig, at det tryk, tilbehør og rensemiddel du bruger passer til opgaven.

12. april 2016
Mere om Havetips

Sådan forbereder du din have på sommeren i det nye år

Havetips Med årsskiftet begynder sollyset langsomt at vende tilbage, og din have begynder stille og roligt at spire på ny. Det er nu tid til at forberede din have på sommeren i det nye år, derfor har vi samlet 5 gode råd til, hvordan du får en have i topform. 

Sådan laver du den perfekte brændestabel

Havetips Vil du sikre dig kvalitetsbrænde, gælder det om at skabe de bedste forudsætninger for, at brændet kan tørre. Få de gode råd her.

Sådan gør du vinterhaven hyggelig

Havetips Haven virker typisk lidt trist i vinterhalvåret. Men med disse simple tips kan du gøre haven indbydende og hyggelig.

Sådan hænger du lyskæderne op i haven

Havetips Der er intet som lyskæder til at skabe julestemning i haven, men det kan være et stort stykke arbejde at hænge dem op. Her er en guide, der forhåbentligt kan gøre det lidt mere ligetil. 

Sådan laver du det perfekte højbed

Havetips Må man eller må man ikke benytte tykimprægneret træ?

Sådan sikrer du din have mod skybrud - på en dekorativ måde

Havetips I Gladsaxe arbejder kommune og boligejere sammen om skybrudssikring. Vi har besøgt deres 5 demonstrationshaver, hvor haveejere kan opleve...

Beskæring af træer efter voldsom storm

Havetips Nogle af havens træer har været udsatte og udfordrede af de sidste par års voldsomme efterårsstorme. Se her, hvordan Lotte Bjarke håndterer stormsikringen af den smukke sydbøg.

Løg til forårets blomster skal lægges i efteråret

Havetips Allerede i efteråret kan du begynde at drømme om forårets spirende blomster, for det er nemlig i efteråret, at løgene skal lægges i jorden.

Ny i haven: sådan går du frem

Havetips Skal du igang med at indrette din have, er tålmodighed og overblik godt at have med sig. Du kan undgå flere – og dyre – fejltrin, hvis du...

Frøsamling til gratis planter

Havetips Frøsamling sikrer, at der kan blive et vildt blomsterflor til næste år - uden at det koster en krone. 

Sådan planter og holder du sunde roser i haven

Havetips Det er nemt at få flotte roser med disse gode råd.

5 fantastiske måder at bruge eddike i haven

Havetips Du har sikkert allerede fundet ud af, hvor fantastisk et middel eddike kan være i køkkenet. Men kender du også til de mange geniale måder,...

10 Ikea-hacks til haven

Havetips Tryl dit Ikea-møbel om til noget helt unikt og pift samtidig din have op. Her er 10 herlige, inspirerende Ikea-hacks, du selv kan lave.

Det er en helt exceptionel oplevelse at gå en tur i Gardens of the Bay, der ligger midt i Singapore centrum.
Denne artikel er sponsoreret

7 smukke haver i Singapore du kan lade dig inspirere af

Havetips Lad dig inspirere til et anderledes hjørne i din egen have af disse 7 vanvittigt imponerende singaporianske haver.

Aflever dine æbler og få most med hjem

Havetips Har du haven fyldt af æbler og lyst til at æblemost? Så kan du sælge æblerne til et mosteri og få lækker æblemost med hjem.