Denne artikel er sponsoreret

Udendørs forårsrengøring har aldrig været nemmere

Havetips

Glæder du dig bare til snart at komme ud og nyde haven og terrassen? Eller bliver du en lille smule træt ved tanken om terrassen, havemøblerne og plankeværket, der lige skal forårsrengøres, før du for alvor kan læne dig tilbage, smide benene op og tænde for grillen?

Det behøver du ikke. For teknologien er med dig, så det nu er nemmere, hurtigere og mere effektivt end nogensinde før at gøre rent udenfor.

Med Kärchers nyeste redskaber til højtrykrensning kan du komme til bunds i selv de vanskeligste rengøringsprojekter og få et flot og rent resultat. Hvad enten der er tale om alger, flisepest eller lignende, og uanset om du vil rengøre sten, murværk, plast, træ eller metal.

Kärchers højtryksrensere kan tilpasses præcist, så de passer til netop det projekt, du skal i gang med, og et nyt, brugervenligt display vejleder dig undervejs. På den måde bliver rengøringen effektiv, men samtidig skånsom. Det betyder, at også de sarte havemøbler kan få en tur, eller bilen - så du er klar til sommeren.

For det handler jo om at få et flot resultat hurtigst muligt, så du kan koncentrere dig om at nyde livet.

Undgå at ødelægge noget, når du gør rent med højtryksrenser

Højtryksrensning skal altid tilpasses overfladens struktur og robusthed, samt typen af snavs, så du ikke gør skade på de mere sarte overflader.

Kärchers nyeste Full Control-serie tager højde for det.

Læs også: Sådan får du dine havefliser så rene som nye

Med det smarte LED-display har du hele tiden styr på, om trykket passer til opgaven. Der er i alt fire ikoner. Tre for styrken på strålen, som kan være hhv. Hård, Medium eller Blød.

Det fjerde ikon viser at der blandes rengøringsmiddel i vandet. Med Kärcher's Plug'n'Clean system gøres dette nemt - bare sæt flasken med specialudviklet rengøringsmiddel direkte i maskinen og vælg mix, så forsvinder genstridigt snavs som dug for solen.

4 gode grunde til at gøre rent med højtryksrensning

1. Effektivt

Vand med højt tryk er supereffektivt til at løsne skidt. Maskinen gør det meste af arbejdet for dig, og det rette tryk sammen med det rette tilbehør klarer alle former for snavs på alle typer overflader.

2. Skånsomt

Med Kärcher er højtryksrensning både effektivt og skånsomt. Kärchers maskiner kan indstilles til at løse præcis den opgave, du står overfor. Så kan du skånsomt og sikket arbejde med det korrekte tryk.

Læs også: Chokolade om morgenen er godt for dit helbred

3. Brugervenligt

Kärchers logiske LED-indikator vejleder dig med brugervenlige og enkle ikoner, præcist kan styre styrken på højtrykket. Maskinerne er desuden ergonomisk, kompakte og nemme at flytte.

4. Sparer vand

Du bruger mindre vand med større effekt, når du bruger højtryk. Det spares betragteligt på vandet i forhold til at gøre rent med haveslangen. Nogle Kärcher maskiner kan kobles til en regnvandstønde.

Markedets sejeste maskiner - med garanti!

Med Kärchers maskiner til højtryksrensning er ingen opgave for stor, og du behøver ikke være bekymret for, om moteren nu kan holde til timelange arbejdsopgaver. For i Kärchers nye Full Control-serie kan du få maskinerne K4, K5 og K7 med vandkølet motor, der sikrer at maskinen ikke overopheder. Det giver også motoren en længere levetid, og derfor kan du også få forlænget garanti på 5 år ved registrering online.

Vidste du, at...

Du kan bruge højtryksrensning til langt flere ting, end du måske tror. Fx er det oplagt at give indkørslen med perlegrus eller granitskræver en tur, hvis de er blevet støvede eller algegrønne.

Du kan også rense tag, tagrender, rør der er stoppet til, havemøbler, haveredskaber, biler, cykler, campingvognen eller båden med højtryksrens. Så længe du altid sikrer dig, at det tryk, tilbehør og rensemiddel du bruger passer til opgaven.

12 april 2016
0

Beskæring af træer efter voldsom storm

Nogle af havens træer har været udsatte og udfordrede af de sidste par års voldsomme efterårsstorme. Se her, hvordan Lotte Bjarke håndterer...

0

Løg til forårets blomster skal lægges i efteråret

Allerede i efteråret kan du begynde at drømme om forårets spirende blomster, for det er nemlig i efteråret, at løgene skal lægges i jorden.

0

Ny i haven: sådan går du frem

Skal du igang med at indrette din have, er tålmodighed og overblik godt at have med sig. Du kan undgå flere – og dyre – fejltrin, hvis du...

0

5 ting, du kan lave i haven, når det regner

De flester ærger sig, når regnen skyller ind over landet og vi er tvunget til at blive indendørs. Vi mærker hvordan fingrene sitre og stress...

0

Sådan sikrer du din have mod skybrud - på en dekorativ måde

I Gladsaxe arbejder kommune og boligejere sammen om skybrudssikring. Vi har besøgt deres 5 demonstrationshaver, hvor haveejere kan opleve...

0

10 Ikea-hacks til haven

Tryl dit Ikea-møbel om til noget helt unikt og pift samtidig din have op. Her er 10 herlige, inspirerende Ikea-hacks, du selv kan lave.

0

8 have tips der vil gøre dit liv meget nemmere

Foråret er på vej og haven skal derfor snart i gang med at bruges. Det kan dog være træls med al det arbejde, der hører med, så her får du...

0

5 forårsforberedelser, der giver dig den smukkeste sommerhave

Hvis du bruger lidt tid på at lave forberedelserne i din have nu, får du med sikkerhed en smuk og frodig have til foråret og gennem sommeren...

0

Ærtespirer i vindueskarmen

Lotte Bjarke har sat gang i en lille produktion af friske ærtespirer i vindueskarmen i køkkenet. Se fremgangsmåden her.

0

Islygter hygger i den forfrosne have

Nu, da vi endelig har fået rigtigt vintervejr, er der opstået en ekstra mulighed for at hygge lidt om haven. Se her, hvordan du kan lave...

0

Sådan hænger du lyskæderne op i haven

Der er intet som lyskæder til at skabe julestemning i haven, men det kan være et stort stykke arbejde at hænge dem op. Her er en guide, der...

0

Frøsamling til gratis planter

Frøsamling sikrer, at der kan blive et vildt blomsterflor til næste år - uden at det koster en krone.

0

Sådan planter og holder du sunde roser i haven

Det er nemt at få flotte roser med disse gode råd.

0

Natron: dit vidundermiddel til haven

Vink farvel til kålorme og kompostlugt, og hils spirende blomster og frodig jord velkommen. Natron er din nye havehjælper nummer ét.

0

5 fantastiske måder at bruge eddike i haven

Du har sikkert allerede fundet ud af, hvor fantastisk et middel eddike kan være i køkkenet. Men kender du også til de mange geniale måder,...