Denne artikel er spons

Sådan bliver du fri for dræbersnegle i haven

Havetips

Tag kampen op mens sneglene er små - inden de når at formere sig... En enkelt dræbersnegl lægger 400 æg på én sæson, så jo før du går i gang, jo nemmere er det at slippe for dem resten af sommeren.

Foto: ECOstyle

Der er ikke noget bedre, end når haven blomstrer og køkkenhaven ikke bare spirer, men inviterer til at nyde de første friske grøntsager af egen produktion.

De fleste af os finder ro og glæde ved at rode i haven, men den glæde kan fordufte som dug for solen, når dræbersnegle og andre uønskede snegle gør deres indtog og tager for sig af retterne. Med Ferramol Sneglemiddel fra ECOstyle kan du hurtigt blive fri for både dræbersnegle og andre snegle i din have.

Dræbersnegle er ulækre, slimede og ødelægger haven

De er slimede, formerer sig lynhurtigt og ødelægger alt for meget af det vi holder af og ofte har arbejdet hårdt for. Heldigvis er der en simpel løsning på problemet. Med Ferramol Sneglemiddel fra ECOstyle er det let at blive fri for de ulækre krabater. Strø Ferramol Sneglemiddel i dine blomsterbede, køkkenhaven og omkring kompostbunken, hvor sneglene ofte overvintrer. 

Havde du dræbersnegle sidste år, får du sikkert også besøg af dem i år

Havde du problemer med dræbersnegle sidste år, er der rimelig stor sandsynlighed for, at du får snegle igen i år. Også selvom du ikke bemærker det i det tidlige forår, hvor sneglene er meget små. Derfor er der al mulig grund til at starte med at sprede Ferramol Sneglemiddel allerede i marts og helt frem til den største frost.

Ved en tidlig start, forhindrer du, at overvintrende snegle når at formere sig. Ved den sene afslutning bliver det svært for sneglene at overvintre.

Bliv fri for dræbersnegle med Ferramol Sneglemiddel

1-2 granulater af Ferramol Sneglemiddel er nok til at slå en stor og slimet dræbersnegl ihjel og produktet spreder du regelmæssigt fra marts til oktober, så det ligger på jorden med 10-12 cm mellemrum. Spred eventuelt et bælte rundt om hele køkkenhaven, hvis du er meget snegleudfordret.

De små granulater består af jern og hvedemel, som sneglene får dårlig mave af. De søger hen til deres bo under jorden, hvor de dør. Du ser derfor ingen døde snegle rundt omkring i haven.

TIP: Er du i tvivl om, hvorvidt du har dræbersnegle i haven, så læg et stykke agurk ud i dine risikoområder. Det er deres livret, og du vil hurtigt kunne konstatere, om du har snegle i haven på den måde.

Ferramol Sneglemiddel kan anvendes i den økologiske have. Det er skånsomt, men effektivt og selvfølgelig uden risiko for mennesker, kæledyr og andre af havens dyr. Ved normal nedbør er granulaterne regnfaste i op til 6 uger.

2. juni 2016
Mere om Havetips

Sådan forbereder du din have på sommeren i det nye år

Havetips Med årsskiftet begynder sollyset langsomt at vende tilbage, og din have begynder stille og roligt at spire på ny. Det er nu tid til at forberede din have på sommeren i det nye år, derfor har vi samlet 5 gode råd til, hvordan du får en have i topform. 

Sådan laver du den perfekte brændestabel

Havetips Vil du sikre dig kvalitetsbrænde, gælder det om at skabe de bedste forudsætninger for, at brændet kan tørre. Få de gode råd her.

Sådan gør du vinterhaven hyggelig

Havetips Haven virker typisk lidt trist i vinterhalvåret. Men med disse simple tips kan du gøre haven indbydende og hyggelig.

Sådan hænger du lyskæderne op i haven

Havetips Der er intet som lyskæder til at skabe julestemning i haven, men det kan være et stort stykke arbejde at hænge dem op. Her er en guide, der forhåbentligt kan gøre det lidt mere ligetil. 

Sådan laver du det perfekte højbed

Havetips Må man eller må man ikke benytte tykimprægneret træ?

Sådan sikrer du din have mod skybrud - på en dekorativ måde

Havetips I Gladsaxe arbejder kommune og boligejere sammen om skybrudssikring. Vi har besøgt deres 5 demonstrationshaver, hvor haveejere kan opleve...

Beskæring af træer efter voldsom storm

Havetips Nogle af havens træer har været udsatte og udfordrede af de sidste par års voldsomme efterårsstorme. Se her, hvordan Lotte Bjarke håndterer stormsikringen af den smukke sydbøg.

Løg til forårets blomster skal lægges i efteråret

Havetips Allerede i efteråret kan du begynde at drømme om forårets spirende blomster, for det er nemlig i efteråret, at løgene skal lægges i jorden.

Ny i haven: sådan går du frem

Havetips Skal du igang med at indrette din have, er tålmodighed og overblik godt at have med sig. Du kan undgå flere – og dyre – fejltrin, hvis du...

Frøsamling til gratis planter

Havetips Frøsamling sikrer, at der kan blive et vildt blomsterflor til næste år - uden at det koster en krone. 

Sådan planter og holder du sunde roser i haven

Havetips Det er nemt at få flotte roser med disse gode råd.

5 fantastiske måder at bruge eddike i haven

Havetips Du har sikkert allerede fundet ud af, hvor fantastisk et middel eddike kan være i køkkenet. Men kender du også til de mange geniale måder,...

10 Ikea-hacks til haven

Havetips Tryl dit Ikea-møbel om til noget helt unikt og pift samtidig din have op. Her er 10 herlige, inspirerende Ikea-hacks, du selv kan lave.

Det er en helt exceptionel oplevelse at gå en tur i Gardens of the Bay, der ligger midt i Singapore centrum.
Denne artikel er sponsoreret

7 smukke haver i Singapore du kan lade dig inspirere af

Havetips Lad dig inspirere til et anderledes hjørne i din egen have af disse 7 vanvittigt imponerende singaporianske haver.

Aflever dine æbler og få most med hjem

Havetips Har du haven fyldt af æbler og lyst til at æblemost? Så kan du sælge æblerne til et mosteri og få lækker æblemost med hjem.