6 smarte måder at bruge babypudder i haven

Havetips

Babypudder kan lette arbejdet i haven. Her er 6 fikse måder at bruge babypudder udendørs. Det er alt fra at skræmme skadedyr væk og til at hjælpe dine små planter på vej.

Babypudder kan også bruges til at bekæmpe myrer.
Babypudder kan også bruges til at bekæmpe myrer. Foto: idényt

Babypudder i haven

Babypudder er noget af et vidundermiddel i hjemmet. Vi har tidligere skrevet om 10 ting, du kan bruge babypudder til i hjemmet.

Babypudder kan dog også bruges i haven til mange forskellige ting. Sørg dog altid for at undgå at komme til at indånde babypudder, da det kan være forbundet med forskellige skadesvirkninger.

Her er 6 ting forbundet med haven, som du kan bruge babypudder til. 

1. Skræm myrer væk med babypudder.

Babypudder er harmløst sammenlignet med de mange forskellige former for giftpudder, der findes på markedet. Myrer bryder sig tilfældigvis ikke om babypudder, og de vil holde sig væk fra det, hvis du strøer det omkring huset eller andre steder, hvor du ikke vil have, de skal komme. 

2. Få handskerne lettere af med babypudder

Det kan være en kamp at få havehandskerne af efter en dag i haven. Det ender tit med, at handskerne går i stykker, når man forsøger at krænge dem af fugtige hænder. Det vil sandsynligvis ikke ske, hvis du har sørget for at hælde lidt talkum ned i handsken, inden du tog dem på.

Læs også:

Få succes i køkkenhaven med disse 10 tricks

Det er sundt, lækkert og tilfredsstillende at dyrke sine egne grøntsager. Med disse råd kommer du godt i gang.

3. Beskyt rødder

Beskyt rødder på mindre blomstrer og planter mod råd ved at rulle dem forsigtigt i babypudder inden plantning.  

4. Undgå vabler

Undgå vabler på hænderne ved at sprinkle lidt babypudder henover værktøjet, inden du skal bruge det. Babypudderet vil også sikre, at du ikke pludselig mister grebet om værktøjet, mens du bruger det. 

5. Hold dine sko og støvler friske

Begynder dine sko at blive klamme og ildelugtende, så kan lidt babypudder i fodtøjet bidrage til at samle noget af fugten op og gøre dine sko friskere. 

6. Fjern dårlig lugt fra hundes pels

Sidder der en dårlig lugt tilbage i hundens pels, efter den har været med ude i haven, så kan babypudder også vise sig at være løsningen. Babypudder fungerer både som et middel til at fjerne fugt, men også som en forholdsregel mod ildelugt. Hæld lidt pudder ud over hundens pels og gnub det ind i pelsen (undgå dog, at det kommer på hundens hoved). Det trick virker ikke for alle hunde, men for mange nok.

Læs også:

12 simple vaner, som folk med rene hjem har

Drømmer du også om at have et hjem, som altid er rent, og hvor du med god samvittighed kan byde uanmeldte gæster indenfor? Med disse 12...

25. juli 2017
Mere om Havetips

Sådan forbereder du din have på sommeren i det nye år

Havetips Med årsskiftet begynder sollyset langsomt at vende tilbage, og din have begynder stille og roligt at spire på ny. Det er nu tid til at forberede din have på sommeren i det nye år, derfor har vi samlet 5 gode råd til, hvordan du får en have i topform. 

Sådan laver du den perfekte brændestabel

Havetips Vil du sikre dig kvalitetsbrænde, gælder det om at skabe de bedste forudsætninger for, at brændet kan tørre. Få de gode råd her.

Sådan gør du vinterhaven hyggelig

Havetips Haven virker typisk lidt trist i vinterhalvåret. Men med disse simple tips kan du gøre haven indbydende og hyggelig.

Sådan hænger du lyskæderne op i haven

Havetips Der er intet som lyskæder til at skabe julestemning i haven, men det kan være et stort stykke arbejde at hænge dem op. Her er en guide, der forhåbentligt kan gøre det lidt mere ligetil. 

Sådan laver du det perfekte højbed

Havetips Må man eller må man ikke benytte tykimprægneret træ?

Sådan sikrer du din have mod skybrud - på en dekorativ måde

Havetips I Gladsaxe arbejder kommune og boligejere sammen om skybrudssikring. Vi har besøgt deres 5 demonstrationshaver, hvor haveejere kan opleve...

Beskæring af træer efter voldsom storm

Havetips Nogle af havens træer har været udsatte og udfordrede af de sidste par års voldsomme efterårsstorme. Se her, hvordan Lotte Bjarke håndterer stormsikringen af den smukke sydbøg.

Løg til forårets blomster skal lægges i efteråret

Havetips Allerede i efteråret kan du begynde at drømme om forårets spirende blomster, for det er nemlig i efteråret, at løgene skal lægges i jorden.

Ny i haven: sådan går du frem

Havetips Skal du igang med at indrette din have, er tålmodighed og overblik godt at have med sig. Du kan undgå flere – og dyre – fejltrin, hvis du...

Frøsamling til gratis planter

Havetips Frøsamling sikrer, at der kan blive et vildt blomsterflor til næste år - uden at det koster en krone. 

Sådan planter og holder du sunde roser i haven

Havetips Det er nemt at få flotte roser med disse gode råd.

5 fantastiske måder at bruge eddike i haven

Havetips Du har sikkert allerede fundet ud af, hvor fantastisk et middel eddike kan være i køkkenet. Men kender du også til de mange geniale måder,...

10 Ikea-hacks til haven

Havetips Tryl dit Ikea-møbel om til noget helt unikt og pift samtidig din have op. Her er 10 herlige, inspirerende Ikea-hacks, du selv kan lave.

Det er en helt exceptionel oplevelse at gå en tur i Gardens of the Bay, der ligger midt i Singapore centrum.
Denne artikel er sponsoreret

7 smukke haver i Singapore du kan lade dig inspirere af

Havetips Lad dig inspirere til et anderledes hjørne i din egen have af disse 7 vanvittigt imponerende singaporianske haver.

Aflever dine æbler og få most med hjem

Havetips Har du haven fyldt af æbler og lyst til at æblemost? Så kan du sælge æblerne til et mosteri og få lækker æblemost med hjem.