Havemøbler, der er (næsten) vedligeholdelsesfrie

Havemøbler

idényt har samlet en række nye havemøbler, der er hårdføre og kan tåle at stå ude i det danske vejr. Vi præsenterer bl.a. betonfiber som nyt materiale i kollektionerne af havemøbler. Og der er naturligvis en masse dansk design i teak og rattan til de mere romantiske. 

Margurit-serien fra Mandalay i aluminium og teak, to meget holdebare materialer.
Margurit-serien fra Mandalay i aluminium og teak, to meget holdebare materialer. Foto: PR

Slidstærkere letvægtere til fornuftige priser

Ilva gør meget ud af, at havemøbler skal veje så lidt som muligt, så de er nemme at flytte - fx fra terrassen og ind i skuret. Eller fra altanen og ud i gårdhaven. Cafésættet Merano med to stole og et bord koster 3397 kr.

Hårdføre havemøbler i fibercement

Fibercement er et miks af cement og plastfibre. Det er en god nyhed for haveejere, for cementen kan holde til alt - også det utidige danske vejr. Det er noget af det tætteste, man kan komme til vedligeholdelsesfrie havemøbler.

Dette sæt fra Bauhaus består af en hjørnesofa og et sofabord udført i fibercement samt hynder og puder i forskellige farver. Det vedligeholdelsesfrie materiale har lang levetid og modstår uden problemer angreb fra fugt og svamp. Valdemar loungesæt: 14.999 kr. 

Næsten vedligeholdelsesfri solvogn i rattan

En klassisk solvogn, som sender tankerne tilbage til 30´erne. Solvognen er forarbejdet i polyrattan og i 100% rustfrie materialer og er således total vedligeholdelsesfri og kan således stå ude hele året. Solvognen er forsynet med hjul, så den nemt kan trækkes ud i haven eller i solens retning. Størrelsen passer, så også en fuldvoksen mand kan ligge udstrækt i den. 6595 kr. inkl. hynde og fåes hos Livingoodies.dk, Sika Design.

Læs også:

Vedligeholdelsesfri havemøbler - fra rattan til rustfrit stål

Det boomer med havemøbler, som du hverken behøver at bruge tid eller kræfter på at vedligeholde. For eksempel møbler til haven lavet af...

Meget slidstærkt havemøbel-sæt til haven

Toscana-havebordet fra Mandalay er udført i såkaldt kompaktlaminat, som gør, at at det kan tåle hvilken som helst udfordring fra vejret. 5980 kr. Siena-stabelstolen af aluminium og snoreflet har samme slidstærke kvaliteter, 1280 kr.

Aluminium malet i romantisk stil

Copenhagen-bænk og -bord designet af Strand+Hvass. Fremstillet i pulverlakeret aluminium. Sæt til 10.998 kr., Cane-line.

Gyngestol i plastic og bambus

Click-gyngestol med armlæn og meder i bambus. Har bevægelige og aftagelige plastlameller for bedst mulig siddekomfort. Fås i fem farver, 2999 kr., IDEmøbler.

 Billige paller med indbygget hygge

Bauhaus har en nyhed til jer, der mangler et hyggehjørne i haven, men ikke vil væltes økonomisk. Pallerne koster kun en 100-kroneseddel, og du kan oven i købet få vandafvisende hynder og puder til ganske fornuftige priser. Det er måske en tilsnigelse at kalde paller brugt på denne måde for vedligeholdelsesfrie havemøbler, men så er de i det mindste meget nemme at udskifte, når de engang bliver slidte.

Læs også:

Rens dine gamle havemøbler

Selv om træhavemøblerne er blevet anløbne og sorte, vil det i de allerfleste tilfælde være muligt at få dem pæne igen. Se her, hvor lang...

Det rå og slidte træ virker ekstra flot med grå og cappuccino-farvede tekstiler til hynderne - og glade frugtfarver til puderne. En hynde koster 499,95 kr. hos Bauhaus. 

12. maj 2017
Mere om Havemøbler

Sådan gør du dine plastik havemøbler klar til sommeren

Havemøbler Bliv klar til sommeren på terrassen med disse 5 geniale tips til, hvordan du får dine havemøbler i plastik rene og pæne igen. 

Sådan rengør og vedligeholder du dine teaktræsmøbler bedst

Havemøbler Teaktræsmøbler er helt igennem ideelle som udendørsmøbler, fordi de er robuste og kan klare forskelligt slags vejr. Men de kræver dog en...

10 havestole - de bedste fra de danske bolighuse

Havemøbler Hvilken havestol skal det være? Skal det være i træ, plast, flet eller rattan? Her er 10 havestole, som det er muligt for alle at komme til...

Vedligeholdelsesfri havemøbler - fra rattan til rustfrit stål

Havemøbler Det boomer med havemøbler, som du hverken behøver at bruge tid eller kræfter på at vedligeholde. For eksempel møbler til haven lavet af plastik, der ligner træ, eller havemøbler i granit eller aluminium. Se fordele og ulemper ved alle moderne former for vedligeholdelsesfri havemøbler.

Her er bordet, du ikke kan undvære til sommerens grillfester

Havemøbler Med dette bord vil du aldrig gå ned på de kolde drikkevarer, når sommerens grillfester går i gang. Se, hvor enkelt det er at lave.

Gør havemøbler af plastik helt rene igen

Havemøbler Smid ikke plastik havemøbler ud, fordi de er blevet nussede at se på. Med ganske få midler kan de shines op igen - og et af dem hører faktis...

Projekt havemøbel

Havemøbler Forårsvejret har nu for alvor givet Ann-Sofie lyst til at nyde haven, og derfor stod påsken på "projekt havemøbel". Ann-Sofie og familien er nu et skridt nærmere fra skrot til Amager slot.

Sæbegrød til havebordet og cognac til stenbiderrognen

Havemøbler Her er chefredaktørens tips til ugens forårssysler, der glæder både øjet, næsen og maven.

Havenyt: Sjov og dekorativ legeplads

Havemøbler Nu skal det være - børnene skal også have deres egne rum i haven. Her en nyhed, der er nem at opstille og falder flot ind i et klassisk...

Shop havemøbler af granit

Havemøbler Stenarten granit kan mildest talt holde til lidt af hvert. Massive havemøbler af granit har eksisteret længe, men i år er der også kommet en tyndere og lettere udgave på havemøbelmarkedet.

Plej dine træhavemøbler, så holder de længere

Havemøbler Det er ikke til at komme udenom: Træhavemøbler har en charme, som plastikmøblerne bare ikke har. Og så længe du husker at pleje dine træhave...

Planteborde til jord og potter

Havemøbler Når de nyerhvervede blomster skal plantes over i krukker, eller planten fra stuen trænger til en ompotning, foregår det ofte i køkkenvasken...

Tips til tørresnoren

Havemøbler Når du lader dit vasketøj blafre i vinden i stedet for at putte det i tørretumbleren, er du med til at spare energi, og dermed reducere CO2-udslippet. At hænge en tørresnor op, kræver ikke den store videnskab, men der er alligevel nogle ting, du kan tænke over, så du undgår irriterende oplevelser med dit rene vasketøj.

Godt træ til dine havemøbler

Havemøbler Tropisk hårdttræ, FSC-træ, teak, hardwood. Det er vigtigt, at vælge det rigtige træ til havemøblerne, hvis du gerne vil have, at de holder...

Få en seng i haven

Havemøbler En madras med voks-betræk er perfekt i haven, når sommeren kommer.