Skab en hyggelig, personlig og funktionel have

Du behøver hverken en anlægsgartner eller en havearkitekt, for at få det optimale ud af din have. Du kan sagtens gøre arbejdet selv. Bliv her guidet til, hvordan du indretter din have funktionelt, hyggeligt, personligt og praktisk.

Årets store havetrends

Vi kigger på havetendenser, og du kan derfor altid finde de bedste råd til, hvordan du kan indrette haven, og hvilke trends du bør gå efter.

Hvilken funktion skal haven have?

Først og fremmest er det vigtigt, at du gør dig klart, hvilke funktioner din have skal have – og hvilket udtryk du drømmer om. Få inspiration til et minimalistisk havedesign, et nordisk havedesign, en farverig have eller noget helt fjerde.

Se også, hvordan du indretter en lille have. Lær, hvordan du udnytter havens få kvadratmeter, og hvordan du får din lille have til at virke meget større.

Få de bedste tricks til, hvordan du nemt kan friske en gammel have op.

Opdel haven i flere rum

Få også de bedste tips til, hvordan du kan forlænge havesæsonen ved at skabe gode læ-kroge og hyggeøer. Skab flere mindre rum i din have, så din have bliver mere spændende og du skaber flere forskellige anvendelsesmuligheder. Se her, hvordan du skaber rum i haven.

En god krog med læ er næsten det vigtigste i en have. Brug hegn, planter, espalier, glas og sejldug – bland det hele og tilsæt nogle slyngplanter; så bliver krogene med læ både dekorative og indbydende.

Vand i haven – sådan laver du en havedam

Byg din egen lille havedam og få fisk i haven. Få en komplet vejledning, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når du anlægger havedammen. 

Der er mange muligheder for vand i haven. Få masser af inspiration til din nye havedam.

Bålsted eller bålplads – gør det selv guide

Skab en bålplads på et par timer og få et nyt samlingssted i haven flere år frem i tiden. Her er nogle enkle tips til at bygge et bålsted nemt og sikkert. Med havens nye bålplads kan du lave snobrød, grille skumfiduser og hygge foran flammerne. Læs alt om, hvad du skal være opmærksom på, når du bygger et bålsted.

Læs mere Gem
Sortér efter:
Filtrer efter type:
Havedesign
0
Med blomstrende, frodige rammer vil din have føles som ny.
Havedesign
0
Mangler du hyggekroge i din have? Haveekspert, Dorthe Kvist, giver dig her de bedste tips til, hvordan du kommer igang med at praktisere...
Havedesign
0
Vi kigger på havetendenser og får gode råd af en ekspert til, hvordan du skal style din have i 2017.
Havedesign
0
Det danske flag er et af de ældste nationalflag i verden. ingen steder kan man prale af næsten 700 års konstant brug af det samme flag....
Havedesign
1
Det er faktisk ikke så svært at bygge havedam, når blot du læser på lektien, før du går i gang med projektet. Følger du anvisningerne,...
Havedesign
0
Indret haven, som du indretter din bolig eller vælger dit tøj, og husk at tage fotos nu - de hjælper dig i foråret.
Havedesign
0
Haveskuret eller redskabsskuret er en nærmest uundværlig ting i haven, for ellers kan det være svært at finde plads til redskaberne,...
Havedesign
0
I haven hos Tina og Tore Lindgjerdet står der et ret usædvanligt legehus – kaldet Mumihuset. Sammen med sine to døtre har de bygget det...
Havedesign
0
Det er vigtigt, at børn bevæger sig, så det er en god idé at skabe gode legemuligheder i haven. HUSK også de større børn – og de voksne......
Havedesign
0
Der er stemning, akkuratesse, god smag og sans for håndværk i Allans flotte bålsted.
Havedesign
0
Gode læ-kroge i haven forlænger havesæsonen og giver mange flere dejlige udetimer i løbet af sommeren.
Havedesign
0
Du kan sagtens få en hyggelig og funktionel have, selv om du bare har få kvadratmeter til rådighed. Det handler om den rigtige indretning.
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.