Ingredienser (6-8 pers.):
2 svinemørbrad
salt, peber
1 pakke bacon i skiver
salt, peber
1 pakke bacon i skiver
Sur-sød dressing:
2 dl cremefraiche 18%
1⁄2 dl citronsaft eller lagereddike
1⁄2 dl sukker
salt, peber
1 1⁄2 kg små nye skrubbede kartofler
1 kg nye ærter i bælg
1 bdt. dild
1⁄2 dl citronsaft eller lagereddike
1⁄2 dl sukker
salt, peber
1 1⁄2 kg små nye skrubbede kartofler
1 kg nye ærter i bælg
1 bdt. dild
Sådan gør du:
Krydr kødet med salt og peber og sno baconskiverne omkring. Grill kødet indirekte i en kuglegrill ca. 30 min. Vend det et par gange. Rør cremefraiche, citronsaft og sukker sammen og smag dressingen til med salt og peber. Skrub kartoflerne, og skær de største i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand. Bælg ærterne og lad evt. nogle af dem sidde i bælgen. Bland de afkølede kartofler med ærter og masser af dild. Hæld dressingen over, og server salaten til kødet.