Ingredienser (8 pers.):
4 hummere eller 16 jomfruhummere
olivenolie med basilikum
salt
peber
olivenolie med basilikum
salt
peber
Tilbehør:
2 hele blomkål
2 bægre rygeost
1⁄2 dl olivenolie
1⁄4 dl hvid- vinseddike
krydderurter fx purløg og kørvel
2 bægre rygeost
1⁄2 dl olivenolie
1⁄4 dl hvid- vinseddike
krydderurter fx purløg og kørvel
Sådan gør du:
Halvér hummerne, dryp med krydderolie og krydr med salt og peber. Del blomkålen i små buketter og gem halvdelen af de pæneste buketter til salaten. Resten af blomkålsbuketterne koges møre i letsaltet vand.
Hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos blomkålen og rør sammen med rygeost. Smag til med salt og peber.
Pisk olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber sammen, og vend de rå blomkålsbuketter i dressingen. Drys med hakkede krydderurter.
Grill hummerne 2-3 min. på en varm grill og server med blomkålscreme og sprød salat.
Hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos blomkålen og rør sammen med rygeost. Smag til med salt og peber.
Pisk olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber sammen, og vend de rå blomkålsbuketter i dressingen. Drys med hakkede krydderurter.
Grill hummerne 2-3 min. på en varm grill og server med blomkålscreme og sprød salat.