Grillede desserter

Grill og udekøkken

Læg desserten på grillen - marinerede ferskner og æbler med gedeost - få opskrifterne her.

Marinerede ferskner med is(8 pers.):

 8 ferskner eller nektariner

1⁄2 dl akaciehonning

1 l vaniljeis

250 g friske hindbær

 75 g mørk hakket chokolade
1 dl piskefløde

 

Læs også:

Ispinde

Sådan gør du:

Dryp de halverede ferskner med honning og lad trække mindst 30 min. Gem lagen til senere. Varm chokolade og piskefløde op under omrøring. Grill fersknerne 2-3 min. på snittefladen, dryp med den gemte frugtlage, og server straks med kugler af is, friske hindbær og chokoladesauce. 

Æbler m. gedeost & rosmarin (8 pers.):

4 sommeræbler
4 smågedeoste i olie
2 kviste rosmarin
1-2 spsk.akaciehonning

Sådan gør du:

Halver æblerne og fjern kernehuset, så der bliver et hulrum. Grill æblerne på skærefladen. Vend æblerne og læg en halv skive ost i hvert hulrum. Kom et lille stykke rosmarin på hver, dryp med akaciehonning og grill færdig ved svagere varme i ca. 10 min.
Server æblerne med ekstra honning og brød.

18 april 2007
Mere om Grill og udekøkken

Undgå mavepine og brand, når du griller

Grill og udekøkken Lige nu bliver mange af vores måltider lavet udendørs. Intet er bedre, men glem ikke de tre vigtigste grillråd og pas på gasblusset i udendørskøkkenet.

ADVARSEL: Din FYRKAT grill kan bryde i brand

Grill og udekøkken Har du en FYRKAT picnic grill, må du ikke tænde op i den, før du har modtaget en ny indsats til grillen.

Grillet hummer

Grill og udekøkken Når der også skal være tid til gæsterne, er hummeren festlig og let at lave.

Gang i grillen - hver gang

Grill og udekøkken Gløderne er helt centrale for en god grillmiddag. Se her, hvordan du får optimal udnyttelse af kul og briketter.

Pas på maden i varmen

Grill og udekøkken Jo varmere vejr, jo flere bakterier. Hold maden kold længst muligt, så grill og picnic ender godt.

Culottesteg på grillen

Grill og udekøkken Den traditionelle steg tilberedt på grillen - sådan gør du. Her er opskriften og stegtiderne til både okseculotte og kalveculotte. Og så...

Grillet mørbrad

Grill og udekøkken Invitér til studentergilde eller bålfest, og server kolde drinks og mad, der smager af sol og sommer. Læg din mørbrad på grillen – det giver krydderi til kødet.

Lav et udekøkken – det her skal du overveje før anskaffelse

Grill og udekøkken Find ud af, hvilket udekøkken du har brug for med disse 7 tips til valg af køkken. Skal det være fastmonteret eller mobilt? Og skal det...

Test: Hvilket stegetermometer skal du vælge til grill og ovn?

Grill og udekøkken idenyts grillnørd Jan Olesen har testet fem forskellige stegetermometre til grill og ovn. Der findes flere forskellige typer - trådløse,...

En gasgrill giver nem og hurtig sommermad

Grill og udekøkken Med en gasgrill er det nemt og hurtigt at grille, og smagen kan sagtens måle sig med kulgrillen. Den tændes på en knap, du kan let styre varmen, og så er den nem at gøre ren. Ligesom med en kulgrill skal du tage dine forholdsregler og bruge grillen på den rigtige måde. Få også en grill-opskrift på lækre muffins med skinke og ost.

Lækre og sunde opskrifter til grillen

Grill og udekøkken Sund mad fra grillen - du kan sagtens tilberede sunde, farverige og velsmagende retter på din grill. Det kræver ikke mere arbejde, end det...

Test: Vælg den rigtige grillbriket til en perfekt grillaften

Grill og udekøkken En grillbriket er ikke bare en grillbriket. idényts grillnørd har testet seks af de nyeste grillbriketter i sin kuglegrill – og selvom der...

Perfekt stegte grillbøffer - hele året

Grill og udekøkken Lækkert kød af enhver art, aubergine-skiver med grillstreger, sprøde toast eller lune nanbrød. Den mobile grill Opti fra Tefal leverer det hele – uden kul eller gas.

Lækker mad til en grillaften

Grill og udekøkken Det er hyggeligt at mødes omkring grillen. Vi har fundet fire spændende retter til en god hverdagsmiddag på terrassen en sommeraften.

Udekøkkenet er både praktisk og findes i mange prisklasser

Grill og udekøkken Nyd sommeren og haven i fuld længde, lav mad udendørs sammen med familien, og spar de mange pendlerture fra havebordet til køkkenet.

betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.