Grill igennem med de nye griller og tilbehør

Grill og udekøkken

Årets grillnyheder sætter prikken over i'et på din grillaften: chokolade til grillen eller en ny grill, hvor du kan skifte mellem gas og kul.


Fad på grillen
Sæt fadet direkte på grillristen! Husk, at bunden af fadet skal være dækket af væske eller fedtstof. Pris fra 250 kr. Fra Pillivuyt. Fås bl.a. i Inspiration og Imerco.

Gasgrill på bordet
Bordgrillen Heat kører på gas. Grillområdet måler 27 x 57 cm. Har en brænder og grillgitter af rustfrit stål. Pris 1.999 kr. Fra ILVA.

Tang og palet giver godt tag om grillmaden
Få fat om bøffen med et snuptag med tangen og paletten. Kan hænges på siden af grillen. Pris 399 kr. for et sæt. Fra Nuance.

Kombineret grillstarter og bio-pejsSkandi Udebrænder og Grillstarter er en kombineret bioethanol brænder og grillstarter i én. Pris 179-199 kr. Fra Unilight. Fås bl.a. i byggemarkeder og Netto.

Grill med dreje-spyd med motor
Den kegleformede grill Fyrkat Cone har batteridrevet roterende spyd. Fås i flere farver. Pris 1.000 kr. Fra Bodum.

Grill chokoladen
Smelt chokoladen i de små foliebakker på grillen. Dyp frugt i chokoladen. Pris 80 kr. for rør med tre chokolader, nødder og træspyd. Fra kathrineandersen.dk

Læs også:

Lav selv en speciel grillluffe

Er det også manden i huset, der tryller ved grillen hjemme hos jer, så er grill-luffer sagen. Lav ham en grill-luffe til arbejdet.

Grill til både gas OG kul
Vælg selv om du er i humør til at grille med gas eller kul - JensenGrill kan nemlig begge dele. Har tre brændere. Pris fra 11.500 kr. Fås bl.a. i FOG, Illums Bolighus og på jensengrill.com

Sikker handske
Handsken Kitchen Grips beskytter hånden mod temperaturer fra minus 92 til plus 260 grader. Tåler opvask. Pris fra 170 kr. Thuesen Jensen oplyser nærmeste forhandler.

18 maj 2011
Mere om Grill og udekøkken

Undgå mavepine og brand, når du griller

Grill og udekøkken Lige nu bliver mange af vores måltider lavet udendørs. Intet er bedre, men glem ikke de tre vigtigste grillråd og pas på gasblusset i udendørskøkkenet.

ADVARSEL: Din FYRKAT grill kan bryde i brand

Grill og udekøkken Har du en FYRKAT picnic grill, må du ikke tænde op i den, før du har modtaget en ny indsats til grillen.

Grillet hummer

Grill og udekøkken Når der også skal være tid til gæsterne, er hummeren festlig og let at lave.

Gang i grillen - hver gang

Grill og udekøkken Gløderne er helt centrale for en god grillmiddag. Se her, hvordan du får optimal udnyttelse af kul og briketter.

Pas på maden i varmen

Grill og udekøkken Jo varmere vejr, jo flere bakterier. Hold maden kold længst muligt, så grill og picnic ender godt.

Culottesteg på grillen

Grill og udekøkken Den traditionelle steg tilberedt på grillen - sådan gør du. Her er opskriften og stegtiderne til både okseculotte og kalveculotte. Og så...

Grillet mørbrad

Grill og udekøkken Invitér til studentergilde eller bålfest, og server kolde drinks og mad, der smager af sol og sommer. Læg din mørbrad på grillen – det giver krydderi til kødet.

Lav et udekøkken – det her skal du overveje før anskaffelse

Grill og udekøkken Find ud af, hvilket udekøkken du har brug for med disse 7 tips til valg af køkken. Skal det være fastmonteret eller mobilt? Og skal det...

Test: Hvilket stegetermometer skal du vælge til grill og ovn?

Grill og udekøkken idenyts grillnørd Jan Olesen har testet fem forskellige stegetermometre til grill og ovn. Der findes flere forskellige typer - trådløse,...

En gasgrill giver nem og hurtig sommermad

Grill og udekøkken Med en gasgrill er det nemt og hurtigt at grille, og smagen kan sagtens måle sig med kulgrillen. Den tændes på en knap, du kan let styre varmen, og så er den nem at gøre ren. Ligesom med en kulgrill skal du tage dine forholdsregler og bruge grillen på den rigtige måde. Få også en grill-opskrift på lækre muffins med skinke og ost.

Lækre og sunde opskrifter til grillen

Grill og udekøkken Sund mad fra grillen - du kan sagtens tilberede sunde, farverige og velsmagende retter på din grill. Det kræver ikke mere arbejde, end det...

Test: Vælg den rigtige grillbriket til en perfekt grillaften

Grill og udekøkken En grillbriket er ikke bare en grillbriket. idényts grillnørd har testet seks af de nyeste grillbriketter i sin kuglegrill – og selvom der...

Perfekt stegte grillbøffer - hele året

Grill og udekøkken Lækkert kød af enhver art, aubergine-skiver med grillstreger, sprøde toast eller lune nanbrød. Den mobile grill Opti fra Tefal leverer det hele – uden kul eller gas.

Lækker mad til en grillaften

Grill og udekøkken Det er hyggeligt at mødes omkring grillen. Vi har fundet fire spændende retter til en god hverdagsmiddag på terrassen en sommeraften.

Udekøkkenet er både praktisk og findes i mange prisklasser

Grill og udekøkken Nyd sommeren og haven i fuld længde, lav mad udendørs sammen med familien, og spar de mange pendlerture fra havebordet til køkkenet.

betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.