Denne artikel er sponsoreret

Tag forskud på sommeren med et vægdrivhus

Drivhus

Udnyt forårssolen med et vægdrivhus, der er en let måde at skabe en hyggelig og varm forlængelse af din bolig, hvor du kan få det meste ud af solens stråler til dyrkning af planter og krydderurter.

Foråret er lige på trapperne, men der er alligevel et godt stykke tid, til vi her i Danmark kan nyde sommerens varme. Hvis du ikke allerede har et drivhus, kan et vægdrivhus være en god måde at tage forskud på sommeren. Dér kan du nemlig dyrke planter og krydderurter, der gerne skal stå i drivhusets varme. Vægdrivhuset er også en god måde at få en tilføjelse til boligen, hvor du kan nyde både lyset fra forårssolen og få det meste ud af forårsvarmen.

Vægdrivhuset har en lang række fordele i forhold til det klassiske, fritstående drivhus, som allerede er populært i mange danske haver, og derfor tilbyder Hobbydrivhuse.dk nu den smarte, vægmonterede løsning med deres model 1100.

Hvorfor vælge et vægdrivhus?

Vægdrivhuse er idéelle, hvis du har store havedrømme, men lidt plads at gøre godt med. For hvis vægdrivhuset monteres, så der er direkte adgang fra huset, vil du automatisk bruge det meget mere end et klassisk drivhus. På den måde vil vægdrivhuset også holde bedre på varmen i løbet af nattetimerne og er generelt varmere end et fritstående drivhus. Derfor vil du kunne bruge det fra tidligt forår til sent efterår, og derved få en udestue og et drivhus på samme tid. 

Derudover er det vægmonterede drivhus fra Hobbydrivhuse.dk langt mere modstandsdygtigt, da det er støttet af husmuren. Det er ikke engang nødvendigt at støbe fundament til drivhuset, da den integrerede aluminiumssokkel med jordspyd sørger for optimal fastgørelse - endda uden at beskadige hverken husmur eller fliser.

Vægdrivhuset i model 1100 kan fås i sort, hvid og aluminium, og du kan selv vælge om du vil have skydedøre eller hængslede døre.

De bedste planter til vægdrivhuset 

Med et vægdrivhus kan du dyrke et stort udvalg af krydderurter og planter allerede nu i foråret, som du kan bruge i madlavningen. Men hvilke planter skal du så satse på? Især tomater trives godt i drivhuset. Du kan så dem allerede i marts og derefter flytte de små planter ud i drivhuset, hvor de kan vokse sig store og give de første tomater til sommer. 

Også chili-planten er blevet meget populær selv at dyrke og giver bid til mange klassiske retter. Prøv den i lasagnen eller lav din egen chili-olie ved at skære et par chilier i halve og putte dem i en flaske olivenolie.

Læs også: Disse paller må du ikke indrette dig med

Er du mere til de klassiske, fritstående drivhuse, kan du også finde dem hos Hobbydrivhuse.dk. For eksempel er den nye model 700+ i dag et af de stærkeste hobbydrivhuse på det danske marked. 

Hobbydrivhuse.dk producerer selv alle drivhuse og sælger direkte til dig, så du undgår det fordyrende mellemled. På den måde går pris og kvalitet op i en højere enhed.

28 marts 2017
0

Find drivhuset der passer til dit budget

Drømmer du om et drivhus? Her kan du se, hvor meget drivhus, du kan få for dine penge: mini drivhus, trædrivhus, vægdrivhus eller et helt...

0

Sådan dyrker du vin i drivhuset

At dyrke vin er en videnskab i sig selv, men det er ikke ensbetydende med, at det skal være besværligt og næsten umuligt. Det kræver bare,...

0

18 grader – hemmeligheden bag en god agurkehøst

At høste sine egne friske agurker er noget af det mest tilfredsstillende, men der er nogle udfordringer. Læs mere om kunsten at dyrke agurke...

0

Forårsklart drivhus

Lotte Bjarke har ryddet grundigt ud i drivhuset, så hun kan sikre sig en god sæson næste år.

0

Gråskimmel under observation

Lotte Bjarke har netop fundet de første pelsbelagte tegn på gråskimmel i drivhuset. Se her, hvordan hun bekæmper svampesygdommen.

0

Nyt layout for drivhusbelægning

Se, hvordan haveeksperten bedst klargør drivhuset til en ny sæson.

0

Gråskimmel ligger på lur i drivhuset

Det lune vejr har holdt gråskimmelen væk, men den har nu sat dit umiskendelige lådne præg på både agurk- og tomatbladene.

0

En fast hånd til græskar og melon

Den forsøgsvist plantede melonplante har ikke vist sig fra sin bedste side.

0

For mange blomster i drivhuset

Høsten er i gang i drivhuset. Det er så lækkert. Tomatplanterne er dog udfordret, og der må tages skrappe midler i brug.

0

Bladlus i brusebad

Drivhuset har været alene hjemme den forgangne uge - det har resulteret i overdimensionerede skoleagurker, besøg af myrer og bladlus.

0

Vælg det rigtige drivhus – til dyrkning og hygge

Valget af drivhus er afhængigt af, hvad du vil bruge det til: intensiv dyrkning, hygge eller en kombination. Alt efter dit behov, stiller...

1

Drivhus af genbrugsvinduer og med masser af charme

Anine byggede drivhus af gamle, men renoverede vinduer. Præcis som "Bonderøven" ville have gjort det. Drivhuset ligger midt i en gammel...

0

Vælg den rette jord til dit drivhus

I drivhuset kan du vælge at dyrke direkte i jorden, i plantesække eller i potter. Du kan også kombinere de tre dyrkningsformer, men de...

0

Dyrk grønt i sække

Det er fast arbejde at dyrke grønsager i drivhus, for de hurtigt voksende planter kræver vand i massevis.

1

Krydderurter og salat i drivhuset året rundt

Når de allersidste tomater og agurker er plukket, og drivhuset er gjort rent, behøver du ikke helt at lukke det ned for vinteren. Brug...