Sensommer i hyggelige Skagen

Læsertilbud

Forkæl dig selv med en ferie og kom til toppen af Danmark. Her kan du opleve hyggelige og kulturelle Skagen og bo komfortabelt på byens eneste 4-stjernede hotel - Color Hotel Skagen.

Color Hotel Skagen****

Nyd sensommeren og efteråret på toppen af Danmark. Forkæl dig selv med en miniferie i lækre omgivelser i Skagens eneste 4-stjernede hotel – Color Hotel Skagen. En enestående mulighed for at opleve det charmerende og kulturelle Skagen.

Alt dette får I med

  • 3 overnatninger i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet alle dage
  • 1. + 2. dag – 2 retters menu efter kokkens valg
  • 3. dag – 3 retters menu efter kokkens valg

Pris pr. person i dobbeltværelse 1.745. Spar op til 650 kr.

Tilbud gælder i perioden 1. september til 17. december 2017. Ankomst søndag, mandag eller tirsdag.

Tlf. 98 44 22 33 · www.colorhotels.dk

Miniferie på 4-stjernede Color Hotel Skagen

Du kan godt se frem til en hyggelig miniferie på Color Hotel Skagen. Her bor du i lyse og stilrene værelser, indrettet med Jensen senge, Trip Trap møbler og billeder af badelivet i Skagen i begyndelsen af 1900-tallet.

Hver morgen står du op til en dejlig stor morgenbuffet, hvor du kan forsyne dig med alverdens lækkerier. Så er du klar til en dag med oplevelser i skønne Skagen. Om aftenen er det tid til afslapning og forkælelse med god mad. Hver aften kan du nyde tonerne fra huspianisten, som spiller alt fra jazz til klassisk musik.

Læs også:

Skiløb, snescooter og svømmehal i Stöten i Sverige

Skiferie er for mange en helt uundværlig del af vinteren. Skidestinationen Stöten i Sverige, er et godt bud på stedet for årets skitur –...

Husk dit badetøj og badehåndklæde!
Der er udendørs opvarmet pool og finske saunahytter.  

Dette kan du opleve i Skagen

Der er så meget at opleve i Skagen – oplevelserne ligger simpelthen som perler på en snor.

En strøgtur i charmerende Skagen er et must. Her kan du shoppe lidt, besøge nogle af de kulturelle perler som Skagens Museum, Anchers & Drachmanns Hus og måske gå ind til Slagter Munch. Har du hørt om Skagenskinke? Den laver Slagter Munch. En gåtur på havnen langs de karakteristiske røde træbygninger – også kendt som ”De røde Pakhuse” – er absolut også et besøg værd.

Du får også muligheden for at få nogle helt unikke naturoplevelser. Råbjerg Mile, Grenen og Den Tilsandede Kirke er naturfænomener ud over det sædvanlige. Og de er helt gratis at opleve.

Er du glad for at gå ture, så har du muligheden for at gå langs havet eller i de mange klitplantager, hvor du kan opleve både skov og hedelandskab. Du kan også tage til Danmarks yderste punkt – Grenen og gå på Grenensporet. 4 forskellige mærkede ruter, der fører dig hele vejen rundt, og undervejs lærer du om stedets historie, dyre- og planteliv. En ny og anderledes måde at opleve området ved Grenen.

I år åbnede Det Grå Fyr op som et fugleoplevelsescenter ”Center for Trækfugle” og er nu et virtuelt oplevelsescenter med fokus på trækfuglene ved Skagen. Skagen er nemlig kendt for at være et af Europas bedste trækfuglesteder. Du kan købe billet til særpris i hotellets reception.

Læs også:

Lær havens pindsvin at æde dræbersnegle

Desperate haveejere forgifter ubudne dræbersnegle. Dette har triste konsekvenser for de sky pindsvin. Drop giften og lær i stedet pindsvin...

8. august 2017
Mere om Læsertilbud