Miniferie ved Østersøkysten

Læsertilbud

Besøg Hotel Europa Greifswald, et firestjernet hotel tæt på Østersøkysten, til særpris. Hotellet ligger i storslåede omgivelser blandt populære seværdigheder.

Firestjernet hotel tæt ved Østersøkysten

Hotel Europa Greifswald ligger i byen Greifswald, som er berømt for sine mange gotiske murstensbygninger. Placeringen tæt på Østersøkysten gør det til et ideelt ophold for jer, der søger en miniferie med gode udflugtsmuligheder.

Dette får I med

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x 2-retters menu/buffet
  • Gratis internet
  • Gratis parkering

Pris pr. person i delt dobbeltværelse 729 kr. Spar op til 359 kr.

Ankomst indtil 29.04.18. Bestillingskode: Læseride

Tlf. 70 22 77 17 · risskov-bilferie.dk

Et hotel i storslåede omgivelser

Hotel Europa Greifswald ligger i den charmerende by Greifswald ikke langt fra Østersøkysten. Byen ligger i storslåede omgivelser ved vandet mellem øerne Rügen og Usedom og i den hyggelige bymidte finder I mange smukke, gotiske murstenshuse. Som gammel universitetsby er byen fyldt med studerende, der skaber liv og god stemning i byens gader. 

Greifswald og omegn byder på flere interessante steder, som er et besøg værd. Tag en gåtur igennem den gamle by og besøg markedspladsen med det flotte rådhus. Andre populære seværdigheder er eksempelvis ruinerne fra munkeklosteret Eldena, som ligger omkranset af bedårende natur eller Museumhafen, hvor I kan opleve både historiske sejlfartøjer og eventuelt tage del i en guidet rundtur ved vandet og havnen.

Læs også:

Lav dit eget kuffert-bord på hjul

Forny loppe-fundet ved at lave dette kuffertbord på hjul. Bordet fungerer samtidig som opbevaringskasse med for i.

Det er også værd at anbefale en udflugt til den tyske by Stralsund, hvis gamle bydel er at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv, mens I også kan besøge øen Usedom, der byder på vidunderlig natur, strande og et rigt dyreliv.

3. oktober 2017
Mere om Læsertilbud