Miniferie i Nordtyskland

Læsertilbud

Tyskland er et fantastisk sted at holde fereie – specielt hvis du er oplyst om alle de forskellige aktiviteter, der ligger til rådighed for turister. Her er et overblik over den perfekte sammensætning af en miniferie til Nordtyskland. 

Miniferie i Nordtyskland

I den lille havneby Tönning finder I hotellet New Hampshire. Herfra kan I besøge den hyggelige kanalby Friedrichstadt og naturparken Vadehavet. Mange gæster vender tilbage til dette hyggelige hotel.

Dette får I med 

• 2 overnatninger
• 2 x morgenbuffet
• 1 x 3-retters menu/buffet
• 1 velkomstdrink
• Gratis parkering

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 699 kr. Spar op til 591 kr.

Ankomst indtil 30.05.18. Bestillingskode: Læseride

Tlf. 70 22 77 17 · risskov-bilferie.dk

Læs også:

Bekæmp bladlus og larver med havens små nyttedyr

Rovmider, snyltehvepse og små insektdræbende rundorme er nogle af de hjælpedyr, du kan tage i brug i kampen mod snegle og larver, der ødelæg...

Et utal af oplevelser i smukke omgivelser

Oplev Tönning som er en by, der igennem hele sin historie vist opfindsomhed og dygtighed. Med Multimar Wattforum har de skabt noget unikt – en perfekt kombination af natur, viden og underholdning.

Multimar Wattforum er det officielle informationscenter for det UNESCO-listede slesvig-holstenske vadehavsområde. På en interaktiv måde lærer I her alt om naturen og dyrelivet i dette unikke landskab, og et besøg er i den grad at anbefale.

Hollandske kanalbyer i det tyske

Besøg også Friedrichstadt der minder meget om en typisk hollandsk kanalby, og derfor kaldes byen også for "Lille Amsterdam". Byen blev anlagt af hollændere i 1621, der hvor floderne Ejderen og Treene flyder sammen.

Hollændernes præg kan blandt andet ses på byens snorlige gader, de maleriske savtakkede gavle og smukke facader der spejler sig i kanalerne, og husene som er fyldt med udskæringer på døre og vinduer.

Området omkring hotellet bugner af aktiviteter

I området omkring hotellet er der et væld af andre hyggelige byer, det er værd at aflægge et besøg. En af de byer er den lille havneby Husum. Gå langs byens kultur-vandresti, der fører jer forbi 32 af byens vigtigste historiske og arkitektoniske steder.

På turen kommer I bl.a. forbi det gamle rådhus, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og flere af byens museer. I den gamle fiskerbys stræder finder I flere gourmetrestauranter og havneknejper, hvor I kan nyde en hyggelig stund.

Büsum er perfekt for turister

Büsum er en meget besøgt by og talrige turister kommer år efter år til byen. Der er ikke mange, der ved, at byen blot for 400 år siden lå på en ø midt i Vadehavet. Først mod slutningen af 1500-tallet blev Büsum landfast som følge af naturlig landindvinding.

Fra den idylliske havn er der kun nogle få meter til ”Grünstrand” med dens mange strandkurve og hvilezoner. Det rød/hvide stribede fyrtårn er kurbyen Büsums vartegn. Kurbyen er også kendt for rejer, gåture ved Vadehavet og en græsbevokset strand. Den romantiske havn er fuld af liv og lægger op til at stoppe op og nyde stemningen.

Læs også:

Brombær - havens efterårsjuvel

Hvis blot du husker at dække nye skud til om vinteren, kan en brombærbusk blive noget af det mest givende i haven.

Slesvig byder på spændende historie 

Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid.

Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

18. august 2017
Mere om Læsertilbud