Bornholm – Jul på Spahotel

Læsertilbud

Griffen Spa Hotel ligger i Rønne, som er Bornholms hovedstad. Fyldt med historie og hyggelige oplevelser, placerer Bornholm sig højt på ranglisten over de hyggeligste steder, man kunne forestille sig at fejre jul.  

Griffen Spa Hotel i Rønne ****

Tag en skøn tur til Bornholm. Mærk roen. Nyd en tur langs havet hånd-i-hånd. Smag de bornholmske lækkerier. Bo på nyrenoveret 4-stjernet hotel i værelse med imponerende havudsigt. Bliv forkælet i den store inden- og udendørsspa.

Alt dette får I med

• Nyrenoveret 4-stjernet hotel i Rønne
• Beliggende ved havet og den gamle bydel
• 3 nætter i flot værelse med havudsigt
• Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur
• 1 x lækker 2-retters aftenmenu for 2 personer
• En flaske vin er inkluderet
• Stor morgenbuffet hver morgen

Pris pr. pers. i delt dobbeltværelse. 2424 kr. Spar 20%

Ankomst alle dage inden 1. maj 2018. 

Team Bornholm – Tlf. 56 95 85 66 · teambornholm.dk/idenyt

Læs også:

En haveejers udfordringer

Livet som haveejer har sine ups and down. Chefredaktør, Anna-Lise Aaen, fortæller her om fuglelort på trappen, ødelagte solbærbuske og om...

Bornholms hovedstad

Griffen Spa Hotel ligger i Rønne, som er Bornholms hovedstad, og det også her, at færgerne ankommer. Antallet af færgeanløb bliver stadig større - blandt andet fordi Rønne har udviklet sig til en af Nordeuropas største krydstogtshavne.

Tag en tur langs havnen og se det myldrende liv, når de store krydstogtsbåde bringer deres gæster fra hele verden i land.

Skæve gader og charmerende huse

Byens status som hovedstad danner grobund for et rigt handelsliv, hvor blandt andet de to ugentlige torvedage (onsdag og lørdag) med salg af frisk fisk, kød og grønsager er et tilløbsstykke. Lidt væk fra torvet og centrum ligger den gamle bydel med sine skæve gader og charmerende små huse.

Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende redere. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader.

Hyggelige museer

I Rønne finder I også en række af øens hyggelige museer. På Bornholms Museum kan I opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”.

Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal I opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig.

Læs også:

Handyman: 5 ting du ikke vidste, du selv kunne fixe

Der er mange defekte ting på badeværelset eller i køkkenet, som almindelige dødelige selv kan reparere eller udskifte. Se 5 tilbagevendend...

Små hyggelige sandstrande

Nord og syd for Rønne er byen omgivet af hyggelige skove og dejlige sandstrande. 300 meter fra Griffen Spa Hotel kan I nyde den lille, men hyggelige Nørrekaas Strand. Glæd jer til skønne dage i Bornholms hovedstad.

Hvis I ikke har bil med, er der alligevel også god mulighed for at opleve resten af Bornholm. Tæt på Griffen Spa Hotel er der nemlig busstoppested, hvor alle busser til/fra resten af de bornholmske byer starter.

15. september 2017
Mere om Læsertilbud