Denne artikel er sponsoreret
Med beregneren fra Bosch kan du let se, hvad du kan spare ved at skifte til en ny varmepumpe eller gasfyr.
Med beregneren fra Bosch kan du let se, hvad du kan spare ved at skifte til en ny varmepumpe eller gasfyr.

Så let sparer du på varmeregningen

Energi

Med en varmepumpe eller et gasfyr kan du opnå store besparelser på varmeregningen. Beregn nemt og hurtigt, hvad du kan spare ved at udskifte dit gamle fyr.

Får du også rynker i panden, hver gang tanken falder på varmeregningen? Så er der hjælp at hente. I mange danske hjem er der nemlig tusindevis af kroner at spare, ved at udskifte det gamle fyr med en moderne varmepumpe eller et gasfyr fra Bosch. Det viser tal fra Bosch’s egen Climate Partner-beregner.

Udskifter du eksempelvis dit oliefyr med en varmepumpe, kan du spare op til 14.737 kroner årligt* – mere end 1.000 kroner hver eneste måned. I de fleste tilfælde, kan du samtidig få lidt bedre samvittighed, når du med din nye varmepumpe reducerer dit CO2-aftryk betragteligt - og så slipper man for besværet ved at fylde olie på fyret. 

Beregn selv: Så meget kan du spare
Bosch har udviklet en beregner, der fortæller dig, hvad den optimale varmeløsning er for dig. Indtast blot din adresse i beregneren, og se hvad du kan spare.

Når du har foretaget din beregning kan du via beregneren bede om et konkret tilbud fra din lokale Bosch Climate Partner. Så får du råd og vejledning af en certificeret installatør, som er uddannet i Bosch produkterne.

beregner op iPadMed Bosch Climate Partner kan du let få overblik over fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.

»Man kan sagtens selv skaffe sig viden om forskellige varmekilder ved at gå på internettet eller ved at læse blade, men i sidste ende skal der en ekspert på,« siger Jens Bredning, salgschef hos Robert Bosch A/S.

Du kan få energitilskud og håndværkerfradrag
Vælger du at skifte fyret ud, skal du være opmærksom på, at du i mange tilfælde kan få energitilskud og benytte dit håndværkerfradrag til at få foretaget energiforbedringer.

Beregn hvad du kan spare

Læs også:

Spar på ekstra isolering med højisolerende materialer

Højisolerende materialer kan i nogle tilfælde "redde konstruktionen", så huset får ekstra isolering uden at skulle ændres voldsomt. Se...

 

*Regneeksempel: Det gamle oliefyr har en virkningsgrad på 75 %. Luft/vand varmepumpen har en SCOP på 3,13. Der er taget udgangspunkt i en stor bolig med et forbrug på 2.666 liter olie. Olieprisen er sat til 9,6 kr. pr. liter, elprisen er sat til 1,70 kr/kWh efter reduceret el-afgift. Beregningen og priser er taget fra d. 11/1 2018. Alle priser er inkl. Moms.

 

15. januar 2018
Mere om Energi

Energimærkning af huset i tilstandsrapporten - det skal du vide

Energi Når du køber eller sælger hus, er energimærket en væsentlig brik. Det betaler sig at kende til både mærket og markedet for attesten. Vi giver dig en guide til de ting, du skal være opmærksom på, når det gælder energimærkning af dit hus.

Glæd dig til en lavere afgift på elvarme

Energi Ja, du læste rigtigt! Regeringen har for nyligt indgået en aftale om at rykke planlagte lempelser på elvarmeafgiften frem fra januar 2019...

5 tips til gode energivaner i hverdagen

Energi Ønker du at få bedre energivaner, men er du i tvivl, om hvad du kan gøre for at spare på energien i din hverdag? Bliv klogere på energibespa...

Energimærkning: Sådan sikrer du dig at dit hus er mærket korrekt

Energi Der er grund til at tage et energimærke med sund skepsis. Energistyrelsens stikprøvekontrol har vist fejl i hver tredje. Vi giver dig gode råd til, hvordan du selv kan sikre dig.

Gas hjælper dig til billig varme

Energi En bolig, der varmes op ved hjælp af et kondenserende gasfyr, giver et energivenligt miljø og en støjsvag løsning, der er god for indeklimae...

Flyt husets energimærke og scor en højere pris

Energi Energiforbedringer giver mere varme, mindre træk og færre kuldebroer. Men – måske – vigtigst af alt: Forbedringer, der medfører en bedre...

Kan man få varmerør til at holde mund?

Energi Mange husejere ligger vågne om natten og forbander de bankende varmerør. Larmen er svær at komme til livs, men vi har et par bud her.

Sådan sparer du på varmeregningen

Energi Selvom det er koldt udenfor, er der ingen, der skal fryse indenfor. Se, hvordan du med enkle midler kan spare på varmen, uden du behøver at...

Klima, energi og varme - særudgave af idényt

Energi I efteråret 2015 udgiver idényt en særudgave med fokus på energiforbedringer og renoveringer. Bestil din udgave af bladet her.

Kvaliteten på energimærkninger skal øges

Energi Fejl i et ud af tre energimærker betyder skærpede krav til reglerne og de energimærkningsfirmaer, der udfører mærkningen.

Solceller er stadig en god investering

Energi Solceller på dit tag er en fornuftig investering – og den bliver kun bedre. Du kan stadig nå at søge om tilskud til et anlæg.

Denne artikel er sponsoreret

10 gode skridt mod en lavere energiregning

Energi Den kolde og mørke tid får tit energiforbruget til at stige. Følg Go’ Energis 10 gode råd her for at undgå det. Prøv også Go’ Energis online...

Tjek hele boligens varmeanlæg, og spar penge

Energi Der kan være mange penge at spare ved at optimere dit varmeanlæg. Tjek det selv eller få professionel hjælp til en fordelagtig pris på mellem 500 og 1.000 kr.

Solen opvarmer rummet om dagen. Den nedrullede solafskærmning holder på den gratis varme om natten.
Denne artikel er sponsoreret

Udnyt solens energi med ovenlysvinduer og spar penge på varmebudge...

Energi Ovenlysvinduer giver både bedre varmeenergi og mere lys end facadevinduer på grund af indbygningen i det skrå tag, og vælger du solafskærmni...

Spar penge på varmebudgettet

Energi Det første du skal gøre, hvis du er ude på at reducere dine varmeudgifter er at efterisolere. Især hvis du bor i et hus fra før 1970, hvor...