Broccolisalat med feta

(8 pers.) 1 stort bundt frisk broccoli 1 glas soltørrede tomater 1 glas krydret fetaost 1 iceberg solsikkekerner Broccolien deles i små buketter, skylles grundigt og koges mør i letsaltet vand. (Pas på ikke at koge den for længe. Den smager rigtig godt, hvis der er lidt “bid” i den, red.). Skyl den i koldt…


Illustration: Suzanne Moffat
(8 pers.)

1 stort bundt
frisk broccoli
1 glas soltørrede tomater
1 glas krydret fetaost
1 iceberg
solsikkekerner

Broccolien deles i små buketter, skylles grundigt og koges mør i letsaltet vand. (Pas på ikke at koge den for længe. Den smager rigtig godt, hvis der er lidt “bid” i den, red.). Skyl den i koldt vand, og lad den dryppe af. Skær de soltørrede tomater i tern. Mos fetaosten, og snit salaten. Bland det hele, drys med solsikkekerner, og kom noget af væden fra tomaterne ved som dressing.

Marianne Dahl, Børkop

Mest læste artikler