Broccolisalat med feta

Illustration: Suzanne Moffat
(8 pers.)

1 stort bundt
frisk broccoli
1 glas soltørrede tomater
1 glas krydret fetaost
1 iceberg
solsikkekerner

Broccolien deles i små buketter, skylles grundigt og koges mør i letsaltet vand. (Pas på ikke at koge den for længe. Den smager rigtig godt, hvis der er lidt “bid” i den, red.). Skyl den i koldt vand, og lad den dryppe af. Skær de soltørrede tomater i tern. Mos fetaosten, og snit salaten. Bland det hele, drys med solsikkekerner, og kom noget af væden fra tomaterne ved som dressing.

Marianne Dahl, Børkop
31 august 2006
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.