Bedstemors kalvekoteletter


Foto fra bogen Bistro(6 personer)

500 g champignoner
200 g bacon i strimler
12 perleløg
6 kalvekoteletter
50 g mel
1 dl madeira
Klippet purløg, fløde, smør, salt og peber

Sådan gør du:
Skær champignonerne i kvarter. Sautér dem med bacon og perleløg. Vend koteletterne i mel, og steg dem gyldne i smør i ca. 5 min. på hver side. Læg champignoner, løg og bacon ved, og tilsæt madeira og fløde. Lad simre i 10 min., og smag til.

Franske retter fra A til Ø
Retten er lånt fra bogen Bistro til ca. 400 kr. Stéphane Reynaud laver franske retter fra A til Ø. Bogen er praktisk indbundet, så den kan tåle lidt madstænk.
15 februar 2010
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.