Så lidt ad gangen

Jorden i køkkenhaven er blevet dejligt lun, og når den er befriet for ukrudt, sten og knolde, er den klar til såning af de første grønsager. Du kan så diverse salater, rucola, spinat, radise og gulerod, men du bør vente til senere med varmekrævende grøntsager som bønner, squash og majs. Det er en god idé…



Foto: Lotte BjarkeJorden i køkkenhaven er blevet dejligt lun, og når den er befriet for ukrudt, sten og knolde, er den klar til såning af de første grønsager. Du kan så diverse salater, rucola, spinat, radise og gulerod, men du bør vente til senere med varmekrævende grøntsager som bønner, squash og majs. Det er en god idé at så de forskellige bladgrøntsager i korte rækker med jævne mellemrum frem for at så lange rækker på en gang. De smager bedst, når bladene er friske og sprøde, og derfor er det rart at have friske forsyninger hele tiden.

Mest læste artikler