Spændende salat

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

3 kyllingefileter
6 pitabrød
1⁄2 iceberg
1 rød peberfrugt
1⁄2 agurk
2 dl ærter
1 bakke cherrytomater
100 g pinjekerner
1 spsk. sesamfrø
150 g feta i tern
olie
salt, peber
paprika

Kyllingefileterne krydres med paprika, salt og peber og steges. Pitabrødene skæres i små stykker, pensles med olie og drysses med groft salt. Læg brødene på bagepapir på en bageplade og bag dem sprøde i ovnen ved 200° i 10-15 min. Iceberg snittes og fordeles på fire tallerkener. Rød peber i strimler, agurk i tern, cherrytomater i kvarte samt ærter fordeles oven på salaten. Rist pinjekernerne gyldne, og drys dem hen over salaten. Skær kyllingerne i strimler, fordel dem på tallerkenerne, og drys med sesamfrø og pitatern. Skær så feta osten i tern og drys dem over.

Anne M.R. Christensen, Brovst
02 august 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.