Pastafad med laks og spinat

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

2 pk. frisk båndpasta
200 g røget laks
1 pose frossen
helbladet spinat
1⁄4 liter piskefløde
1 hakket løg
1 fed hvidløg
salt, peber
revet muskatnød
1 bdt. frisk basilikum

Kog den friske pasta, og skær laksen i mindre stykker. Læg spinaten i en si og damp den over en gryde kogende vand. I en anden gryde svitses løg og hvidløg og krydres med salt, peber og revet muskatnød. Tilsæt piskefløde, og bring saucen i kog. Anret pastaen på et fad, læg spinaten på, og hæld sauce over. Slut af med laks og basilikum, og servér med brød.

Anne-Sofie Christensen, Sønderborg
2 august 2006
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.