Nem jordbærdessert

250 g knuste makroner3⁄4-1 kg jordbær evt. frosne5-6 spsk. portvin11⁄2 dl piskeflødeKnus makronerne, kom halvdelen af dem i en skål og hæld portvin over. Læg halvdelen af jordbærrene oven på makronerne. Hvis du bruger frosne jordbær, skal noget af væden trykkes ud først. Gentag derefter med et lag makroner og resten af jordbærrene. Pisk fløden…


Illustration: Suzanne Moffat250 g knuste makroner
3⁄4-1 kg jordbær evt. frosne
5-6 spsk. portvin
11⁄2 dl piskefløde

Knus makronerne, kom halvdelen af dem i en skål og hæld portvin over. Læg halvdelen af jordbærrene oven på makronerne. Hvis du bruger frosne jordbær, skal noget af væden trykkes ud først. Gentag derefter med et lag makroner og resten af jordbærrene. Pisk fløden til skum og kom den oven på. Pynt til sidst skålen med nogle af de flotteste bær.

Gitte Svendsen, Rønne

Læs også: Jordbær – sådan dyrker, plejer og plukker du jordbær

Mest læste artikler