Studenterpunch

1 flaske mousserende vin,fx vino verde1 flaske hvidvin2 flasker æblecider4 dl kirsebærvin3 fl. danskvand a 0,25 cl1⁄2 dl hvid romCitron- eller limeskiver500 g jordbær100 g sukkerSkær jordbær i skiver, læg dem i en bowle, drys med sukker, og hæld rom over. Lad det hele trække 1⁄2 -1 time i køleskab. Sæt de øvrige ingredienser i…


Tegning: Suzanne Moffat

1 flaske mousserende vin,
fx vino verde
1 flaske hvidvin
2 flasker æblecider
4 dl kirsebærvin
3 fl. danskvand a 0,25 cl
1⁄2 dl hvid rom
Citron- eller limeskiver
500 g jordbær
100 g sukker

Skær jordbær i skiver, læg dem i en bowle, drys med sukker, og hæld rom over. Lad det hele trække 1⁄2 -1 time i køleskab. Sæt de øvrige ingredienser i køleskab. Kort før servering hældes resten af de kolde ingredienser over, og punchen er nu klar til servering. Regulér evt. styrken med danskvand.

K. Nissen, København S

Mest læste artikler