Paté med nødder & champignoner

Paté med nødder & champignoner
4 pers.Tegning: Suzanne Mofat

50 g hassel- eller valnødder
2 løg
250 g champignoner i skiver
25 g smør
1 spsk. olie
1 stort fed hvidløg
1 tsk. timian
2 skiver franskbrød
2 æg
1 dl piskefløde
2 dl mælk
salt, peber
1⁄2 kg hakket svinekød eller hakket kalv/flæsk

Nødder og løg hakkes. Svits løg og champignoner i smør og olie. Læg franskbrød i blød i fløde og 1 dl mælk. Rør det sammen med æg, kød, knust hvidløg, timian, salt og peber. Rør til sidst løg, champignoner og nødder i farsen samt 1 dl mælk. Farsen lægges i et ildfast fad, og bages ved 200º i ca. 50 min. Lad den køle helt af, og server med brød.

Annelise Sørensen, Horsens

Redaktøren anbefaler

2 maj 2006
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.