Mørbrad med skinke


6 pers.Tegning: Suzanne Moffat

2 svinemørbrad
1 pakke
lufttørret
skinke
2 fed hvidløg
2 ubehandlede citroner
1 bdt. hakket persille
salt, peber


Læg bagepapir i en bradepande og læg skinkeskiverne på i to rækker. Hak hvidløg og riv citronskallen. Bland det med hakket persille. Drys blandingen på skinkelaget. Læg mørbraderne oven på, krydr med salt og peber og rul skinke og persille-mix rundt om mørbraden. Steg rullerne i ovnen ved 200º i ca. 25 min., til de er blevet sprøde og lysebrune.

Valdemar Larsen, Århus C
2 maj 2006
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.