Tykmælk med banan & kokos

Tykmælk med banan & kokosIllustration: Suzanne Moffatca. 10 pers.

1⁄4 liter piskefløde
2 liter tykmælk eller A38
3-4 spsk. sukker
2 tsk. vaniljesukker
11⁄2 dl kokosmel
5 bananer

Piskefløden piskes til almindeligt flødeskum. Derefter tilsættes tykmælk, sukker og vaniljesukker, og det hele røres godt sammen. Hæld kokosmel på en tør pande, og rist det, til det er gyldent. Skær bananerne i tynde skiver, og kom dem i tykmælken. Rør forsigtigt rundt. Drys så med kokos, og server.

Ulla Clausen, Rønde
12 april 2006
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.