Singaporesalat

4 pers. 3 modne avocadoer 3 stængler bladselleri 1 moden mango 300-400 g rejer 1 bdt. dild 1 citron 2 tsk. vineddike 1 tsk. dijonsennep 1 spsk. olivenolie Salt, peber Skær avocadokødet i tern, og dryp straks med saften fra 1⁄2 citron, så de ikke bliver brune. Tilsæt bladselleri i tynde skiver, mango i tern…


Illustation: Suzanne Mooffat4 pers.

3 modne avocadoer
3 stængler bladselleri
1 moden mango
300-400 g rejer
1 bdt. dild
1 citron
2 tsk. vineddike
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. olivenolie
Salt, peber

Skær avocadokødet i tern, og dryp straks med saften fra 1⁄2 citron, så de ikke bliver brune. Tilsæt bladselleri i tynde skiver, mango i tern samt rejer. Kom det hele i en skål, og klip dild hen over. Lav en marinade af saften fra 1⁄2 citron, vineddike, dijonsennep og olivenolie, der piskes godt sammen. Smag marinaden til med salt og peber, og hæld den hen over salaten lige inden servering.

Gurli Agger, Børkop

Mest læste artikler