Ingers kyllingeret

4 pers.4 kyllingefileter1 spsk. dijonsennep2 spsk. japansk ellerkinesisk soja1 spsk. rosa peber1⁄4 liter madlavningsellerpiskeflødeTilbehør: ris eller ovnstegte kartofler samt en god grøn salat med fx æbler og mango. Start med at blande sennep og soja. Læg dernæst de hele kyllingefileter i et ovnfast fad, og pensl dem med sennepsblandingen. Tilsæt madlavningseller piskefløde, og sæt fadet…


Illustration: Suzanna Moffat
4 pers.

4 kyllingefileter
1 spsk. dijonsennep
2 spsk. japansk eller
kinesisk soja
1 spsk. rosa peber
1⁄4 liter madlavningseller
piskefløde

Tilbehør: ris eller ovnstegte kartofler samt en god grøn salat med fx æbler og mango.
Start med at blande sennep og soja. Læg dernæst de hele kyllingefileter i et ovnfast fad, og pensl dem med sennepsblandingen. Tilsæt madlavningseller piskefløde, og sæt fadet i ovnen ved 200° i cirka 40 minutter. Vend kyllingefileterne i ovnen, når halvdelen af stegetiden er gået, og drys med knust rosa peber. Server retten med ris eller ovnstegte kartofler samt en frisk grøn salat.

Inger M. Jensen,Viborg

Mest læste artikler