Salsa-pasta-salat

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers. 400 g pasta
5 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 bdt. broccoli
2 bdt. forårsløg
1 pk. bacon
1⁄2 dl salsaketchup
eller salsa
1 pose ristede pinjekerner

Pastaen koges og skylles i koldt vand. Gulerødderne skæres i skiver, og peberfrugt i tern. Broccolien deles i små buketter og blancheres. Forårsløgene snittes fint. Bacon skæres i tern og ristes på en pande. Alle ingredienserne blandes i en stor skål, og salsaen hældes over. Lad salaten trække koldt 1-2 timer før servering. Servér med et drys pinjekerner, oliven og revet parmesan.

S. Andersen,Værløse

Redaktøren anbefaler

4 marts 2006
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.