Jordskokkesuppe

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers. 750 g jordskokker
200 g skrællede kartofler
1 liter hønsebouillon
1⁄4 liter madlavningsfløde
Ristede hasselnødder
eller valnødder
Cremefraiche
Persille
Salt, peber

Jordskokkerne skrubbes, rengøres grundigt, og de mørke pletter fjernes. Skræl kartoflerne, og skær både dem og jordskokkerne i mindre stykker. Jordskokker og kartofler koges i bouillon i ca. 30 min. og blendes. Suppen kommes tilbage i gryden sammen med madlavningsfløden og koges i endnu 5 min. Smag suppen til med salt og peber, og drys godt med hakket persille. Server suppen med en skefuld cremefraiche samt et lille drys nødder på toppen.

Lone Halgaard, Sabro
4 marts 2006
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.