Præcise huller

Af Jan Pasternak, idényt nr. 2, 2006 Når jeg skal bore huller i fx plader og brædder, synes jeg, det er svært at få præcise, lodrette huller. Er der en god måde at gøre det på?

Svar:
Det er næsten umuligt at bore helt vinkelret i fri hånd uanset håndelag. Den eneste løsning er, at du investerer i eller låner dig frem til en solid borestander som tilbehør til boremaskinen. Med den kan du ikke alene bore fuldstændig præcist i emnet, du kan også indstille boredybden på forhånd, hvis du ikke skal bore helt igennem. Borestanderen gør også, at du kan bruge boremaskinen stationært med andre værktøjer som fx slibesten eller polerebørster.
2 marts 2006
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.