Solceller - kan det betale sig?

Tegning: Jan PasternakSolceller – kan det betale sig?

Vi har overvejet at montere solceller på taget til at producere strøm, men kan det betale sig?

Svar:
Nej. Hvis I bor et sted, hvor I er tilsluttet det almindelige el-net, kan det stadig ikke betale sig at producere sin egen strøm. Solceller er simpelthen alt for dyre i anskaffelse – desværre, men det ser dog ud til at ændre sig inden for overskuelig fremtid. Men I kunne i stedet overveje at anvende solvarme til opvarmning af brugsvand, så kan investeringen betale sig, for pengene vil komme hjem igen.
5 februar 2006
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.